Saydam ekran pazarını genişletiyor

Güncelleme Tarihi:

Saydam ekran pazarını genişletiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 12:47

Samsung Electronics, 46 inçlik saydam LCD panel üretimi ile saydam ekran pazarını genişleteceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Samsung Electronics Cihaz Çözümleri, LCD Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Younghwan Park şöyle dedi: “Gelecek nesil ekran teknolojisinin heyecan verici bir uygulaması olan saydam paneller önümüzdeki yıllarda izleme alışkanlıklarımızı değiştirme konusunda sınırsız bir potansiyel sunuyor. Saydam ekran pazarının güçlü bir destekçisi olarak; bu teknolojinin gelecekte LCD sektörüne büyük katkısı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Samsung’un 46 inçlik LCD paneli HD (1.366x768) çözünürlükte 4.500:1 kontrast oranına sahip 2012 CES Yenilik Ödülü sahibi Samsung’un saydam LCD paneli Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'da ürün tanıtım ekranları, ticari buzdolaplarının kapakları ve metro istasyonlarının platform kapıları gibi çok çeşitli görsel reklam uygulamaları için üretiliyor. Bunların yanında, elektronik reklam panoları, bilgi panoları, tıbbi ekipmanlar, elektronik pankartlar ve mobil cihazlar dahil olmak üzere diğer uygulamalarda da kullanıma sunulacak.

Pazar araştırma şirketi Display Bank'a göre giderek büyüyen saydam ekran pazarının boyutunun ABD'de 2015 yılında 0,9 milyar dolara, 2025 yılında ise 87 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!