Samsung'dan yenilikçi buzdolabı

Güncelleme Tarihi:

Samsungdan yenilikçi buzdolabı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2010 12:28

Samsung, yenilikçi 4 kapılı French Door buzdolabını CES 2010'da tanıttı.

Haberin Devamı

Tüketici elektroniği ve ev aletleri sektörünün öncü markası, Samsung Electronics, yenilikçi yeni 4 kapılı French Door buzdolabını 2010 Uluslararası Las Vegas Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2010’da tanıttı. CES İnovasyon Onur Ödülü’ne layık görülen yeni Samsung RF4287 buzdolabı, 7-10 Ocak 2010 tarihleri arasında Las Vegas Fuar ve Kongre Merkezi’nde Samsung ürünlerinin sergilendiği 11026 numaralı standda ziyaretçilerle buluştu. Standta ayrıca Eko-Tasarım ve Sürdürülebilir Teknoloji kategorisinde CES Onur Ödülü alan Samsung’un Yeni İndüksiyonlu Ocak’ı da sergilendi.

Yemek Hazırlama Rahatlığında Son Nokta

Samsung’un yeni 4 kapılı French door RF4287 buzdolabı, akıllı bölünme özelliğine sahip “İsteğe Göre Ayarlanabilen Soğutma Çekmecesi” ile soğutmayı bambaşka bir seviyeye taşıyor. Bu esnek orta çekmecenin soğutma derecesi ayrı olarak kontrol edilebiliyor ve böylece bu bölmede davetler için hazırlanan kanepe gibi yiyecekler, şarküteri ürünleri ve hatta hafif-donmuş yiyecekler saklanabiliyor. Soğutma derecesi buzdolabı ve dondurucu bölmelerinden ayrı olarak ayarlanabilen bu çekmece farklı soğutma ortamları sunarak daha uzun süreli saklamayı mümkün kılıyor. Örneğin, et ve balık ürünleri için mükemmel olan hafif dondurma seviyesi 3.3°C’den başlıyor. Soğuk içecek ayarı 0°C, şarküteri ve atıştırmalıklar ayarı 2.8°C, şarap ve davetler için hazırlanan yiyeceklerin ayarı ise 8.3 °C olarak kullanılabiliyor. Tüketiciler çekmecenin soğutma derecesini farklı soğukluk ihtiyaçlarına göre ayarlayabiliyor. Estetik bağlamda, “İsteğe Göre Ayarlanabilen Soğutma Çekmecesi”, buzdolabının dış cephesinden ayrı açılıyor. Çekmece, ailenin tüm bireylerinin rahatlıkla ulaşabilmesi için tezgah yüksekliğinde konumlandı. Ayrıca, açılmasını kolaylaştıran bir de kolu bulunuyor.

Haberin Devamı

Samsung RF4287 buzdolabı 793 litre geniş iç hacmine sahip... Mükemmel güzellikteki paslanmaz çelik tasarımı, tarz yansıtan mavi LED dijital gösterge ve buzdolabının her köşesini aydınlatan parlak LED iç aydınlatma sistemi de buzdolabının öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca Samsung’un soğuk havayı bölmeler arasında transfer etmek zorunda kalmadan soğutucu ve dondurucu bölmeleri ayrı ayrı kontrol eden Twin Cooling System®’i de kokuların karışmasını önleyerek ve her bir bölmede en uygun nem oranını muhafaza ederek yiyecekleri süper taze tutuyor.

Haberin Devamı

Energy Star onaylı RF4287, Samsung’un buzdolabı sektöründe ödüllerle pekiştirilen başarısını sağlamlaştırıyor.  Geçtiğimiz yıl, buzdolabı sektöründe her yıl düzenlenen J.D.Power and Associates 2009 Mutfak Aletleri ve Çamaşır Yıkama Aletleri Çalışması’nda en büyük beyaz eşya ve ev aletleri üreticileri arasında beşinci kez birinci sırada yer alan Samsung, French door ve Gardırop tipi buzdolabı kategorilerinde Müşteri Memnuniyeti Ödülü’ne layık görüldü.

İndüksiyonlu Ocaklarda Rekabet Kızışıyor

Eko-Tasarım ve Sürdürülebilir Teknoloji kategorisinde CES Onur Ödülü alan Samsung FTQ307 İndüksiyonlu Ocak da 11026 numaralı standda sergilenecek ürünler arasında bulunuyor. Yeni ocak, detaylı kontrolleri ve son teknoloji özellikleri ile aileler için hızlı ve etkili pişirme olanağı sunuyor. Samsung İndüksiyonlu Ocak 3 fanlı konveksiyonlu ocak ve ısıtma çekmecesi de içeriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!