Samsung'a 30 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Samsunga 30 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2011 12:53

Samsung Electronics, Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) tarafından düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) Yenilikçilik Ödülleri 2012’de, 30 ödül kazandı.

Haberin Devamı

Her yıl ABD’de düzenlenen ve dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES Ödüllerinde Samsung, son üç yıl içinde tam 90 ödül aldı. Samsung, 2011’de 37 ödül, 2010’da da 23 ödülün sahibi olmuştu.
 
CES Yenilikçilik Ödülleri’nin jürisini oluşturan seçkin endüstri tasarımcıları, mühendisler ve medya mensupları, tüketici elektroniği ürünlerini, 36 farklı kategoride tasarım ve mühendislik açısından inceledi ve en iyileri ödüllendirdi.
 
Samsung Electronics’in TV, ev-sinema sistemleri, cep telefonu, tablet, notebook PC, monitör, elektrikli ev aletleri, SSD, LCD ekran ve bilgisayar bileşenleri kategorilerinde çeşitli ürünleri ödüle layık görüldü. Ödül kazanan ürünlerin çoğu ilk kez, 9 Ocak 2012’de, Samsung’un CES’in açılışı öncesi gerçekleştireceği basın toplantısında tanıtılacak. Basın toplantısını takiben, Samsung’un ödül kazanan tüm ürünleri, 10-13 Ocak 2012 tarihleri arasında Las Vegas Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CES Fuarı’nda Samsung’un standında sergilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!