Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması’nın kazananlarına ödül

Güncelleme Tarihi:

Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması’nın kazananlarına ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 13:05

Samsung’un Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Oflaz Medya Grubu işbirliğiyle hayata geçirdiği “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasının kazananları gerçekleştirilen törende ödüllendirildi.

Haberin Devamı

İlk kez 2013 yılında hayata geçirilen ve Türkiye çapında ortaöğretim düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin; çevre, enerji, sağlık ve teknoloji dallarında katılım gösterdiği yarışmaya bu yıl 687 başvuru yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda belirlenen kazananlara ödülleri, 23 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen törende takdim edildi.

Ödül törenine katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, yaptığı konuşmasında Samsung ve Kidz TV’ye destekleri; Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne himayeleri için teşekkür ederek “Eğitimle, çocuklara perspektif kazandırmanın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı bir müfredat çerçevesinde yürütürken; sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin desteği ile yürütülen çalışmalara da destek veriyoruz. Tüm Türkiye’nin her yerinden çocuklarımızın katılımıyla gerçekleşen ‘Samsung Geleceğin Mucitleri Yarışması’ kapsamında, seçilen çocuklarımız kadar seçilemeyen çocuklarımızın da sürece dahil olması ve “ben varım” diyebilmesi, bizim için çok değerli” dedi.

Haberin Devamı

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ödül töreninde yaptığı konuşmada Samsung’un sosyal sorumluluk vizyonunun odağında eğitimin olduğunu ve Türkiye’deki çalışmalarını da bu vizyonla kurguladıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!