Sadece AveaMüzik'te olacak

Güncelleme Tarihi:

Sadece AveaMüzikte olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 13:40

Feridun Düzağaç şarkılarıyla, “İyilik Güzellikspor” albümü sadece AveaMüzik’te müzikseverlerin karşısında olacak.

Feridun Düzağaç şarkılarından oluşan İyilik Güzellikspor albümü AveaMüzik’te  müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Bir hafta boyunca yalnızca aveamuzik.com sitesinden ya da wap.aveamuzik.com wap adresinden indirilebilecek ve dinlenebilecek albümün tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak. AveaMüzik de bu albümden elde edeceği tüm geliri TEGV’e bağışlayarak bu projeye destek verecek. Pek çok ünlü sanatçının sevilen Feridun Düzağaç şarkılarını seslendirdiği albümde Feridun Düzağaç da 3 şarkı seslendirdi.
 
Müzik alanında daima ilklere imza atan Avea, sevilen Feridun Düzağaç şarkılarının seslendirildiği İyilik Güzellikspor albümünü ilk kez ve sadece AveaMüzik aracılığı ile müzikseverlere ulaştırıyor.
 
Ünlü pek çok sanatçının bir araya gelerek Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) yararına hazırladığı İyilik Güzellikspor albümü 31 Mayıs’a kadar yalnızca aveamuzik.com'dan veya wap.aveamuzik.com adresinden indirilebilecek ve dinlenebilecek.
                                                                                  
Albüm için Feridun Düzağaç şarkılarını seslendiren sanatçılar arasında Badem, Bertuğ Cemil, Cem Adrian, Emre Aydın, Hayko Cepkin, Jehan Barbur, maNga, Melis Danişmend, Multitap, Pinhani ve Redd gibi Türk pop ve rock müziğinin başarılı temsilcileri var. Çocuklar yararına için hazırlanan albümünden elde edilen gelirin tamamı TEGV’e aktarılacak.
 
25 Mayıs'ta müzik marketlerde yerini alacak albümde diğer şarkıcılar ve gruplar tarafından seslendirilen 11 şarkının yanı sıra Feridun Düzağaç da "Yanında", "Son Yaprağıydı Güzün" ve "Aşk Çok Uzak" adlı şarkılarının yeni düzenlemelerini kendisi seslendirdi.
 
İlk kez ve sadece AveaMüzik'te müzikseverlerin beğenisine sunulan İyilik Güzellikspor albümünü dinlemek isteyenler aveamuzik.com ya da wap.aveamuzik.com adreslerini ziyaret edebilirler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!