Roblox çöktü mü, ne zaman düzelecek, neden açılmıyor? 30 Ekim Roblox 'hesabıma giremiyorum' sorunu ile gündemde

Güncelleme Tarihi:

Roblox çöktü mü, ne zaman düzelecek, neden açılmıyor 30 Ekim Roblox hesabıma giremiyorum sorunu ile gündemde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2021 13:04

Roblox çöktü mü, ne zaman düzelecek sorusu, oyuna dahil olmak isteyen pek çok kişinin gündeminde yer almaya başladı. Popüler oyun sitesi Roblox 30 Ekim tarihinde erişim problemi ile gündeme geldi. Kullanıcılar Roblox'e giriş yaparken hata ekranı ile karşı karşıya kaldı. Dün sabah saatlerinden bu yana devam eden problem "something went wrong please try again later" uyarısı ile karşı karşıya bıraktı. Peki, Roblox çöktü mü? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Roblox çöktü iddiaları, sabah saatlerinden bu yana devam eden erişim problemleri sonrası oyunseverlerin gündeminde yer alıyor. Oyunu açmak isteyen kullanıcıların karşısına "something went wrong please try again later" uyarısını çıkarken, hesaba erişimde problemler yaşanmaya devam ediyor. 

Oyun yapımcıları konuyla ilgili "Şu anda Roblox kullanırken sorun yaşadığınızı biliyoruz. Üzgünüz ve her şeyi normale döndürmek için çok çalışıyoruz. Bugünkü kesinti konusunda hala ilerleme kaydediyor. Sizi güncel tutmaya devam edeceğiz. Gecikme için bir kez daha özür dileriz. Bu kesintinin platformdaki herhangi bir özel deneyim veya ortaklıkla ilgili olmadığını biliyoruz." açıklamalarında bulundu.

Sorunun birkaç saat içerisinde düzelmesi bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!