Red Dead Redemption resmen sahte çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Red Dead Redemption resmen sahte çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 10:05

Red Dead Redemption 2 sızıntısı sandığımız görsel, aslında PC için geliştirilen Wild West Online'a aitmiş. Wild West Online ise PC üzerinde Red Dead serisini aratmıyor.

Haberin Devamı

Rockstar Games'in 2016 senesinin sonlarında doğru duyurduğu Red Dead Redemption 2 hakkında henüz detaylı bilgi yok ancak eğer bir ertelenme söz konusu olmaz ise oyunun 2017 senesinin sonbahar döneminde Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alması bekleniyor.

Birkaç gün önce ise Red Dead Redemption 2'den sızdırıldığı iddia edilen bir görsel aslında PC için geliştirilen Wild West Online adlı oyuna ait.

Wild West Online ise Crysis ve League of Legends gibi oyunların yapımında çalışmış olan ekibi bünyesinde barındıran 612 Games tarafından geliştirilen bir PvP MMO oyunu.

Red Dead Redemption resmen sahte çıktı

Haberin Devamı

Oyun aslında E3 2017 etkinliğinde tanıtılacakmış fakat bu sızıntının ardından oyunla ilgili bu kısa bilgiler ve ekran görüntüleri yayınlandı.

Geliştirici ekip, şu an Kickstarter üzerinden başlangıç olarak 250.000$ toplamayı hedefliyor. Eğer bu rakam daha üst düzeye çıkarsa, oyun o kadar detaylı ve yeni içeriklerle dolu bir yapım olacak.

Wild West Online ise 2017 sonbaharında sadece PC için piyasadaki yerini alacak.

Bu yaşanılanlar, bir yandan da Wild West Online'ın, Red Dead Redemption 2 üzerinden pazarlama taktiği olarak da düşünülüyor.

Red Dead Redemption resmen sahte çıktı

Red Dead Redemption 2 ve Wild West Online'ın yanı sıra söylentilere göre Western temalı olacak olan Far Cry 5, reboot yapım Gun ve Crytek'in Hunt adlı free to play oyunu ile oyun dünyasının yakında vahşi batı temasına doyması bekleniyor. (shiftdelete)

BAKMADAN GEÇME!