Quake Champions'ta savaş başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Quake Championsta savaş başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 07:49

Quake Champions, kapalı beta testi için oyuncuları kabul etmeye başlıyor.

Haberin Devamı

Eğer siz de Quake Champions beta için nefesini tutanlardansanız, artık nefesinizi bırakmanın vakti yaklaşıyor. Verilen habere göre oyunun kapalı beta testi 6 Nisan Perşembe günü başlayacak ve ilerleyen zaman içerisinde ek oyuncular davet edilecek. Eğer henüz başvuru yapmadıysanız, Quake internet sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Quake Champions'ın başarılı olması için büyük bir beklenti var ve yaratıcıları, bu oyunun Overwatch gibi diğer rekabetçi "ateş etme" (shooter) oyunları gibi büyük bir başarılı olmasını ümit ediyorlar. Örneğin oyun için id Software 120Hz sözünü vermekte ve profesyonel oyuncular için bu büyük bir çekicilik katmakta. Sonuç olarak daha hızlı frame oranları daha hızlı tepki sürelerine denk gelmekte ve bu da profesyoneller için oldukça önemli olmakta.

Haberin Devamı

Ayrıca Quake Champions yaratıcılarının kârlı ve devasa amatör e-spor marketi için de bazı tasarımları bulunmakta. Oyunun "oynaması bedava gibi" özelliğinin Quake markası ile birleşmesinin, özellikle Doğu Avrupa ve Güney Kore'deki oyun kafeleri ele geçirmesine yardımcı olacağı düşünülmekte. Tabi ki bunun için League of Legends gibi markaları yerinden etmesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 45 MUHTEŞEM DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!