PS5 ne zaman çıkacak? PlayStation 5'in tarihi sızdı

Güncelleme Tarihi:

PS5 ne zaman çıkacak PlayStation 5in tarihi sızdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2019 16:34

Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için bekleyiş devam ediyor. Oyun tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği PS5 için araştırmalar devam ederken, oyunun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı internete sızdı. Konuyla ilgili en net iddia PSErobus’tan geldi. PS5 ne zaman çıkacak? PS5 fiyatı ne kadar? İşte, detaylar.

Haberin Devamı

PlayStation (PS) 5 tarihi için araştırmalar devam ederken sızıntı haberleri geldi. 2020 yılının sonlarına doğru satışa sunulacak olan PlayStation 5’in çıkış tarihiyle ilgili iddialar ortaya atıldı. Peki, iddialara göre PlayStation 5 ne zaman çıkacak?

Japonya merkezli Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için bekleyişin sürerken konsol ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.
Sony, PlayStation 5 (PS5) oyun konsolunun satışa sunulacağı tarihi net olarak açıklamasa da bir tarih aralığı vermişti. Sony Entertainment Başkanı ve CEO’su Jim Ryan’ın şirketin blog sayfasından yaptığı açıklamada PlayStation’un yeni modeli PS5’in 2020 yılının son çeyreğinde piyasaya çıkacağını belirtmişti. PS5’in çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili en net iddia PSErobus’tan geldi.

Haberin Devamı

PS5 ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI SIZDI

Daha önce The Last of Us Part II’nin çıkış tarihini bilmesiyle gündeme gelen PSErobus isimli Twitter kullanıcısı, PS5 için önemli açıklamalarda bulundu. PSErobus’un sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre; PS5, 20 Kasım 2020 tarihinde Kuzey Amerika ve belli başlı Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak. Konsolun fiyatı ise 499 dolar olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!