Prey yıllar sonra geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Prey yıllar sonra geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 07:33

Oyun sektörü geciken, bir türlü bitememiş oyunların hikayeleri ile dolu. En fazla bilinenleri ise Duke Nukem Forever, Battlecruiser 3000 A.D ve bugünkü konumuz olan Prey.

Haberin Devamı

Human Head Studios tarafından ilk defa 1995 yılında geliştirilmeye başlanan ve defalarca dağıtımcı, yatırımcı ve grafik motoru değiştirdikten sonra 2K Games'in kanatları altına girip 2006 yılında piyasaya çıkan oyun hayli beğenilmiş, yıllarla biriken o yüksek beklentileri karşılamayı başarmıştı. Oyunun yeniden oynanabilir olmaması ise akılda kalan bir diğer detaydı.

Yıllar geçti ve sonunda Prey sonunda yeniden yapılıyor, bu defa Dishonored serisi ile bilinen Arkane Studios tarafından. Oyunun klasik FPS oynanışı ise değişebilir çünkü bu defa karşımızda “keşif” tarafı hayli baskın bir oyun var gibi gözüküyor.

İçinde bulunduğumuz uzay gemisinin bölümleri birbirinden görevler ile ayrılmıyor ve tam bir devamlılık söz konusu. Adr1ft’te olduğu gibi defalarca aynı yere dönebilir, gözden kaçırdığınız bir detayın peşinde saatlerinizi geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Oyunun 2017 yılı içinde PC, PS4 ve Xbox One için satışa çıkması bekleniyor.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!