Point Blank Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Ve Şifre Nasıl Değiştirilir? Point Blank Şifre Değiştirme Ve Yenileme

Güncelleme Tarihi:

Point Blank Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım Ve Şifre Nasıl Değiştirilir Point Blank Şifre Değiştirme Ve Yenileme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 18:02

Point blank sıklıkla oynanan oyunlardan birisidir. Özellikle aksiyon kategorisinde point blank oyunu oynanmaktadır. Bu bakımdan Point blank şifresi oldukça önemlidir. Point balnk şifresi unutulduğunda şifre nasıl değiştirilmelidir. Şifrenizi unuttuğunuzda rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Point blank şifre nasıl değiştirilir? Point blank şifre değiştirme nasıl yapılır, yenileme nasıl gerçekleştirilir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Point Blank bir Kore oyunudur. Point blank oyunu nişan almak üzerine kurgulanmış ve 2008 yılında piyasaya sürülmüştür. Özel bir portal içerisinde oynanmaktadır. 

 

 Point Blank Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım? 

 

 Point Blank çevrimiçi arasında sıklıkla tercih edilen bilgisayar oyunu olarak tanımlanmaktadır. Özel bir portal içerisinde oynanması sebebiyle kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılması gerekmektedir. Bazı durumlarda şifre hatalı girilmesi sebebi veya unutulması sebebiyle değiştirilmesi ve yenilemesi gerekecektir. Şifre yenileme işlemleri yine çevrim içi portal içerisinde gerçekleştirilir. 

 

 Point Blank Şifre Nasıl Değiştirilir? 

 

Haberin Devamı

 Point Blank, için tam kapasiteli ve oyun için belleği ortalama 2 Gb olan ekran kartı ve çözünürlüğü yüksek bilgisayar ihtiyacı söz konusu olmaktadır. Özel bir portaldan giriş yapılarak çoklu oyuncu grubuna katılmak söz konusu olacaktır. Bu portala öncelikle üye olunmalı sonrasında bir kullanıcı adı ve şifresi oluşturulmalıdır. Şifre değişikliği yine portal içerisinde gerçekleştirilmektedir. Ana giriş ekranı üzerinde yer alan şifremi unuttum butonuna tıklayarak açılan yeni ekran üzerinden istenen bilgiler girilmeli ve doğrulama linkini tıklayarak açılan yeni ekran üzerinden yeni bir şifre belirlemek yeterli olacaktır. 

 

 Point Blank Şifre Değiştirme ve Yenileme 

 

 Point Blank oyunu 2008 yılında Güney Kore tarafından geliştirilen bir nişancı oyunudur. Türkiye de tamgame.com adresi içerisinden giriş yapılarak oyuna katılmak söz konusu olacaktır. Siteye giriş yapılarak hesap doğrulama linki üzerinden şifremi unuttum başlığına tıklamak gerekmektedir. Açılan ekran üzerinden 3 adet doğrulama alternatifi karşılayacaktır. E-mail ile doğrulama, ikincil e-posta ile doğrulama veya gizli soru ile doğrulama şeklindedir. Bu üç adım oyuncunun kolaylıkla şifresini oluşturma imkanı sağlamaktadır. İlk kayıt esnasında bu üç tipli doğrulama konusunda oyuncudan zaten bilgileri girmesi istenmektedir. 

 

Haberin Devamı

 Point Blank özel portal üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak oynanmaktadır. Şifrelerin güvenliği oldukça önemlidir. Bu sebeple kolay olmayan ve 3. şahısların bilmeyeceği şekilde karmaşık bir şifre ile yenilemek, bilgi ve oyun güvenliği içim oldukça önem taşımaktadır. Özel harf, rakam ve özel karakterlerden oluşması, doğum tarihi veya kullanıcı adında kullanılan isimlerden oluşmaması oldukça önem taşıyacaktır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!