PlayStation 4'lere hamam böcekleri dadandı

Güncelleme Tarihi:

PlayStation 4lere hamam böcekleri dadandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 08:38

PlayStation 4 bozulmaları son zamanlarda arttı. Nedensizce açılmayan PlayStation'ın bozulma nedeni belli oldu. Hamam böcekleri büyük hava boşlukları sayesinde cihazın içine girebiliyor ve elektrik akımından ölerek cihaza da zarar veriyor.

Haberin Devamı

İnsanların belki de en çok tiksindiği hayvanlardan olan hamam böceklerini olur olmaz her yerde görmek mümkün. Son zamanlarda en dikkat çeken yer ise elektronik cihazlar. Elektronik cihazlara girmeleri hem kendilerine hem de cihazlarda sorunlara neden oluyor. New York Manhattan’ın aşağı yakasında bulunan bağımsız konsol tamircisi bu konuyla ilgili açıklama yaptı.  

Özellikle PlayStation 4’lerin sorunu olan hamam böcekleri hava boşluklarının büyüklüğü sayesinde cihaza kolaylıkla giriyor. Hamam böcekleri cihaza girerek yumurtalarını bırakabiliyor ve bu da PlayStation’ın bozulmasına neden oluyor. Yetkili servis bu yumurtaları çıkarmıyor fakat başka bir tamir yerine gönderirseniz yumurtalar gün yüzüne çıkıyor. Tamirciler ancak konsolu küçük parçalara ayırarak böcekleri ve yumurtaları yok edebiliyor. Fakat PlayStation’ın ultrasonik temizleyici ile dezenfekte edilmesi gerekiyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!