Papara Şifremi Ve E-Postamı Unuttum Ne Yapmalıyım? Papara Şifre Değiştirme Ve Belirleme

Güncelleme Tarihi:

Papara Şifremi Ve E-Postamı Unuttum Ne Yapmalıyım Papara Şifre Değiştirme Ve Belirleme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 17:57

Papara kart, son dönemde popüler olan alışveriş kartlarından biri olarak öne çıkmaktadır. Özellikle internet alışverişlerinde güvenliğini düşünen tüketiciler tarafından tercih edilmektedir. Limit aşım, kart aidatı, çalınma gibi sorunlar oluşturmadığından büyük avantajlar sağlıyor. Karta yükleme yapabilmek için şifreniz ve e-posta adresinizi girmek zorundasınız. Şifrenizi ve e-posta adresinizi unuttuğunuzda ne yapmanız gerektiğini detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Papara, bir ön ödemeli alışveriş kartıdır. Kredi kartı özellikleri taşımaktadır. Tek farkı, karta yüklediğiniz kadarını harcayabiliyorsunuz. Harcama yapmak için fiziki karta gerek yoktur. Resmi papara sitesinden hesap açarak, ne kadar yükleme yapılacağı belirleniyor. Hesap ve yükleme işlemlerinden sonra gönderilen dijital numarayla alışveriş yapılmaktadır. 

 Papara Şifremi ve E-postamı Unuttum Ne Yapmalıyım? 

 Papara kartı almak istediğinizde öncelikli olarak siteye üye olmak zorundasınız. Çünkü, kart alma, para yükleme, bakiyeyi çekme gibi bütün işlemlerinizi web sitesi üzerinden yapıyorsunuz. Üye olurken, bir şifre belirliyorsunuz. Herhangi bir nedenden dolayı şifrenizi unutabilirsiniz. Telaş yapmanız veya endişelenmeniz gerekmiyor. 

 İlk olarak www.papara.com adresine giriş yapıyorsunuz. Giriş menüsünü tıkladığınızda ekrana gelen sayfadaki "şifremi unuttum" seçeneğini tıklıyorsunuz. Üye olurken sisteme kaydettiğiniz e-posta adresinizi yazıyorsunuz. Kısa süre içinde e-posta adresinize bir link gönderiliyor. Bu linki tıkladığınızda yeni şifre oluşturma sayfası ekrana geliyor. Buradan yeni şifrenizi belirleyerek, siteye giriş yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Bazı durumlarda papara şifresiyle birlikte e-posta adresinizi de unutabilirsiniz. Bu durumda sitenin çağrı hattını aramanız gerekiyor. 0 850 340 0 340 çağrı hattını arayarak müşteri temsilcisine sorununuzu bildirebilirsiniz. Müşteri temsilcisi sisteme kaydettiğiniz bilgiler doğrultusunda kimlik tespiti yaptıktan sonra istediğiniz yardımı yapacaktır. 

 Telefonla iletişim kuramadığınızda isterseniz destek@papara.com e-posta adresine sorununuzu bildiren bir e-posta atabilirsiniz. 

 Papara Şifre Değiştirme ve Belirleme 

 E-posta adresiniz veya cep telefonu numaranız ile şifrenizle siteye sorunsuz şekilde giriş yapabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda şifrenizin çalınma, öğrenilme gibi durumlarda veya güncelleme amacıyla şifre değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. Bu işlemi üye olduğunuz site üzerinden kısa sürede hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Şifre değiştirme işlemi için öncelikli olarak kullanıcı bilgilerinizle siteye giriş yapıyorsunuz. Ana sayfada "ayarlar" menüsü bulunuyor. Bu sekmeyi tıkladığınızda ekrana gelen listeden "Şifre Değiştir" seçeneğini tıklıyorsunuz. Mevcut şifrenizi yazdıktan sonra yeni şifre olarak belirlediğiniz şifreyi yazıyorsunuz. Yeni şifreniz de eski şifreniz gibi 6 rakamdan oluşması gerekmektedir. 

 Yeni şifrenizi belirlerken dikkatli olmalısınız. 1, 2, 3, 4 gibi sıralı veya kolayca çözülecek 2,2,2 gibi sıralı olmamasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca daha önceki şifrenizle benzerlik göstermemesini göz önünde bulundurmalısınız.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!