Oracle iki yeni modelini duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Oracle iki yeni modelini duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 10:39

Oracle, Oracle Bütünleşik Sistemleri’nin performans ve güvenilirliğinin tümünü ilk kez küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanımına sunduğu “Oracle Database Appliance”ın (ODA) iki yeni modelini duyurdu.

Haberin Devamı

Kuruluşlar buluta geçiş imkanlarını araştırırken Oracle’ın yeni Oracle Database Appliance” ürün ailesi, tesis bünyesindeki sistemler ile bulut arasında bir köprü vazifesi de görmektedir. Gelecekte, kendi ODA ürünlerini Oracle Bulut’a bağlamayı planlayan kuruluşlar, verilerini de otomatik olarak ve sorunsuz bir şekilde yedekleyebilecek.
 
"Oracle Database Appliance’ların kullanılmaya başlanması kesinlikle ortamımızın karmaşıklığını azalttı ve geçtiğimiz birkaç yı içinde 25 kat büyüyen verilerimizi destekleyebilmemizi sağladı" diyen orta ölçekli ve hızla büyüyen bir şirket olan LifeLock’un Veritabanı Yönetiminden Sorumlu Kıdemli Yöneticisi Jacqueline Hufford-Jenson sözlerini şöyle sürdürdü:  "Bugün, Oracle Database Appliance’ların doğrudan kutusundan çıkartarak kullanmaya başlayarak gecikmeleri önemli ölçüde azaltmayı başarabildik ve bu da şirketimizin büyümesine yardımcı olmada önemli bir rol oynadı.”
 
Tüm Oracle Bütünleşik Sistemleri gibi veritabanı cihazları portföyü de, kuruluşların bulut yolculuklarını basitleştiriyor. Müşteriler, kritik verilerini yedekleyebiliyor ya da arşivleyebiliyor ve iş yüklerini de Oracle Bulut’a ihtiyaç duydukları herhangi bir anda kolayca taşıyabiliyor. ODA’nın bu yeni sürümlerinin merkezinde ise Oracle Veritabanı Standart Sürüm 2 ve Oracle Veritabanı Kurumsal Sürüm için verilen destek yer alıyor.
 
Oracle Database Appliance”, tekil kaynak veritabanı, birden çok veritabanından oluşan veritabanı konsolidasyonlarını ve yüksek kullanılabilirlik seviyesine sahip tasarımları çalıştıracak şekilde tasarlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!