Nokia 9 PureView için geri sayım sürüyor: İşte en net görüntüsü

Güncelleme Tarihi:

Nokia 9 PureView için geri sayım sürüyor: İşte en net görüntüsü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2019 08:17

Nokia, işi abartıp 5 kameralı bir telefonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Arka yüzünde çember şeklinde dizilen 5 kamera sensörünü kullanması beklenen Nokia 9 PureView'in en net görüntüsü ise nihayet yayınlandı.

Haberin Devamı

Nokia 9 PureView, telefon pazarında bir ilki başaracak. 5.99 inç'lik ekranla gelmesi beklenen telefon, dünyanın ilk 5 kameralı telefonu olacak. 1440x2880 piksel ekran çözünürlüğü sunan Nokia 9 PureView, oldukça kalın bir çerçeve yapısıyla geliyor. Bu anlamda çentiğe dahi ihtiyaç duymayan telefon, gücünü Qualcomm'un Snapdragon 845 işlemcisinden alıyor. 6 ve 8 GB RAM ile 128 ve 256 GB depolama seçenekleriyle satışa sunulması planlanan telefonda 4150 mAh batarya tercih edilmiş.

Telefonun en önemli özelliği arka yüzünde saklı elbette. Arkasında 7 adet yuva barındıran Nokia 9 PureView'in kamera çözünürlükleriyle ilgili net bir bilgi ise henüz bulunmuyor. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre cihazın kameraları LED flaş-kızılötesi odaklama-ana sensör-telefoto-geniş açı-derinlik-monokrom (ultra geniş) şeklinde olacak.

Nokia 9 PureView için geri sayım sürüyor: İşte en net görüntüsü

Nokia'nın en pahalı telefonu olması beklenen cihazın 800 ila 900 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!