Nokia 2'in özellikleri ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Nokia 2in özellikleri ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 08:19

Bir zamanların efsane telefon markası Nokia'nın yeni telefonu Nokia 2'nin hangi özelliklere sahip olduğu ortaya çıktı. İşte HMD Global bünyesinde faaliyet gösteren Nokia'nın yeni oyuncağı...

Haberin Devamı

Nokia'nın yeni telefonlarıyla artık sık sık karşımıza çıktığı hepimizin malumu. Bu kez Nokia 2 vitrine çıkıyor; henüz kendisini net olarak göremesek de özellikleri üç aşağı beş yukarı belli oldu gibi. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 212 yongasından alacağı düşünülen Nokia 2'de dört adet Cortex A7 çekirdeğinin yer alacağı 1.3 GHz hızında bir işlemci bulunuyor. Adreno 304 grafik arabirimiyle dikkat çeken cihazda 1 GB RAM yer alacak; bu ise telefonun başlangıç seviye telefon olduğunu gösteren bir başka detay elbette.

Nokia 2in özellikleri ortaya çıktı

8 GB dahili depolama alanına sahip olan akıllı telefonun, HD çözünürlükteki ekranının ise 4.5 inç büyüklüğünde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Arka tarafında 8 megapiksel çözünürlüğünde, ön tarafında ise 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kameraya ev sahipliği yapan akıllı telefon, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!