NieR: Automata korsanlar tarafından kırıldı

Güncelleme Tarihi:

NieR: Automata korsanlar tarafından kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:36

Denuvo korsan koruma sistemi ile korunan oyunlar tek tek korsanın eline düşmeye devam ediyor. Mass Effect: Andromeda'dan sonra şimdi de NieR: Automata da korsana yenik düştü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Denuvo’nun yeni nesil korsan koruma sistemi kırılmıştı. Bundan sonra Denuvo bu sistemi güncellemişti. Mass Effect: Andromeda bu yeni sistemle korunuyor ve kırılamıyordu. Ancak bu sürüm de kırılmıştı ve Andromeda’nın bu sürümü bütün korsan sitelerde yer bulmaya başlamıştı. Bugün Denuvo kordan koruma sistemi ile korunan bir oyun daha korsana yenik düştü. Denuvo’nun yeni sürümü ile korunan NieR: Automata korsanlar tarafından kırıldı ve torrent sitelerinde yerini aldı. NieR: Automata korsana karşı iki ay korunabildi. Bu oyunun da korsana yenik düşmesi ile Denuvo ile koruna son oyun da kırılmış oldu.

Denuvo ile korunan bütün oyunların tek tek kırılması ileride Denuvo korsan koruma sistemini ile korunacak oyun olacak mı sorularını da akıllara getirmiyor değil. Oyun yapımcıları Denuvo kullanmaya devam edecek mi ileride göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!