Netlix'de kullanmaya çalıştığınız ödeme yöntemi ile ilgili sorun var uyarısı neden olur

Güncelleme Tarihi:

Netlixde kullanmaya çalıştığınız ödeme yöntemi ile ilgili sorun var uyarısı neden olur
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 17:50

Netflix, Amerikan teknoloji ve medya hizmetler sağlayıcı olup, merkezi Kaliforniya’ da bulunan medya hizmet sağlayıcısıdır. 1997 yılında Reed Hastings ile Marc Randolph tarafından kurularak hizmete başlayan aboneliği ücretli video akış hizmetidir. Kaliforniya merkezli olarak kurulan şirket faaliyetlerini ücretli aboneleri için sunmaktadır. Ödeme sisteminde sorun meydana geldiğinde hesap bakiyeniz ve bilgi güncelleme işlemlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilmektedir. Netflix’de kullanmaya çalıştığınız ödeme yöntemi ile ilgili sorun var uyarısı neden olur detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Netflix, Kaliforniya’ da kurularak hizmet vermeye başlamıştır. Faaliyet alanı abonelik yöntemiyle ücretli video akış hizmeti sunmaktadır. Kullanmaya çalışılan ödeme yöntemi ile ilgili sorun nedenleri arasında banka bilgi kaynaklarınızın Netflix bilgilerinizle eşleşmiyor olması olabilir. Ödeme sisteminizde yeterli tutarın bulunup bulunmadığını gözden geçirmeniz gerekmektedir. Banka bilgilerinizle Netflix bilgilerinizi doğrulama işlemi yapabilirsiniz.

 Netflix’ de Kullanmaya Çalıştığınız Ödeme Yöntemi İle İlgili Sorun Var Uyarısı Neden Olur

 Netflix ile ilgili yaşanan sorunların kaynağında ödeme yöntemleri ve banka uyumu söz konusu olabilmektedir. Kullanmaya çalıştığınız ödeme yöntemi ile ilgili sorun var uyarısı alıyorsanız;

Ödeme sisteminizde yeterli bakiye bulunmuyor,

Haberin Devamı

Ödeme yönteminizin kullanım süresi dolmuş olabilmektedir.

Finans kuruluşunuz ilgili aylık ücreti onaylamıyor olabilir.

ABD: Netflix hesabınızın bağlı bulunduğu kredi kartı bilgileriniz banka bilgilerinizle uyuşmuyor olabilir.

Posta kodu, kimlik bilgilerinizi doğrulamanız gerekebilmektedir. Finans kuruluşunuz ve hesap kontrollerinizi yaptıktan sonra gereken güncelleme ve doğrulama işlemlerini yaparak sorundan kurtulabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!