Mount And Blade Warband Hileleri Nasıl Yapılır Ve Etkinleşitirilir? Asker, Deneyim Ve Sağlık Kodları

Güncelleme Tarihi:

Mount And Blade Warband Hileleri Nasıl Yapılır Ve Etkinleşitirilir Asker, Deneyim Ve Sağlık Kodları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 20:27

Mount & Blade: Warband oldukça fazla oynanmakta olan bir video oyunu olarak bilinmektedir. Mount And Blade Warband oyunu oynarken hilelerin ne şekilde yapıldığını öğrenebilir ve kolaylıkla etkinleştirebilirsiniz. Mount And Blade Warband hileleri nasıl yapılır ve etkinleştirilir? Asker, deneyim ve sağlık kodları nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Mount And Blade Warband, orta çağ temalı bir rol yapma video oyunu olarak ifade edilebilir. Mount & Blade tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere bir genişleme paketini kapsamaktadır. Mount And Blade Warband bir aksiyon ve rol yapma oyunudur. Oldukça fazla kişi tarafından sevilerek oynanmakta olan bir oyundur.

Mount And Blade Warband Hileleri Nasıl Yapılır ve Etkinleştirilir?

Mount And Blade Warband hilesi yapmaya başlamak için her zaman yedek yapmanız gerekmektedir. Öncelikli olarak oyunu açtıktan sonra karakter ekranına gitmeniz gerekmektedir. Hemen ardından ise sol alt köşe de bulunan istatistiklere basılması gerekmektedir. Sonrasında ise dışa aktarma karakterine basmanız gerekir. Ardından ise tüm kutulara gidin.

Mount & Blade' yi kapatın veya simge durumuna küçültmeniz gerekmektedir. Şimdi ise arama işlevini kullanarak dışa aktardığınız karakter ile tam olarak aynı isme sahip olan bir .txt dosyası bulmanız gerekmektedir. C: Kullanıcılar "_username_" DocumentsMount & Blade WarbandCharacters şeklinde bir arama yaparak ulaşabilirsiniz. Hile açıkken shift-é bileşkesine basarak komut satırını açıp "cheatmenu" yazarak hile kullanımını aktif hale getirmeniz mümkün olabilmektedir. Hile menüsünün kapatılması için ise "nocheatmenu" yazılmalıdır.

Karşınıza çıkan istatistikleri istediğiniz şekilde düzenlemeniz mümkün olmaktadır. Ardından ise karakterinizi içe aktarmanız gerekmektedir. İstenilen kodları onuç için karşılık gelen zamanda girmeniz gerekmektedir. Hilelerin etkinleştirilmesi için "Hilelere İzin Ver" seçeneğine basılması gerekmektedir.

Kullanacağınız hilelerin işe yaraması için hilelere izin ver seçeneği işaretlenmelidir. Aksi takdir de uygulayacağınız tüm hileler geçersiz olacaktır. Kodların doğru bir şekilde uygulanması ile istediğiniz hileleri Mount And Blade Warband oyununda kullanmanız mümkün olmaktadır. Oyunda ihtiyacınıza uygun olarak yer alan çeşitli hile kodlarını öğrenerek istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Asker, Deneyim ve Sağlık Kodları Nelerdir?

Mount And Blade Warband hilelerinin kullanılabilmesi için öncelikli olarak yapılandırma menüsüne girerek hilelere izin ver seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir. Verilen bu hilelerin pc için kullanılabildiğini söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

CTRL + X: Envanterde size 1.000 Altın verir

CTRL + Space: Hızlı İleri Sar

Haberin Devamı

CTRL + SHIFT + F6: Tüm birliklerinizi nakavt edin

CTRL + F11: Zamanı Durdurma

CTRL + F6: Birliklerinizden birini nakavt edin

Ctrl + Alt + F4: Düşman birliklerini yok edin

CTRL + X: 1.000 Deneyim Puanı Bonusu

CTRL + Shift + H: Atınıza Tam Sağlık

CTRL + W: Silah uzmanlığına 10 puan ekleyin

CTRL + H - Tam Sağlık

CTRL + F5: AI Sizin İçin Savaşır

CTRL + F3: Müttefiklere Zarar Ver

CTRL + F3: Kendine Zarar Ver

CTRL + F9: Ağır Çekim

CTRL + F4: Düşmanı Otomatik Olarak Öldür

CTRL + T: Tüm Tarafları Gör

CTRL + Sol Tık: Ekibinizi ışınlanma

Oyun sırasında genel olarak en fazla kullanılan hileler ve kodlar bu şekilde ifade edilebilir. Aynı zamanda sınırsız para hilesi de oyunda oldukça fazla kullanılmakta olan hileler arasında yer almaktadır. Sınırsız para hilesi için oyunun kurulum klasörüne girilmesi gerekmektedir. Klasörde yer alan reg_config.txt adresine giderek cheat_mode = 0 yazan satırın bulunması gerekir. Sonrasında 0'ı 1 olarak değiştirin ve kaydedin. Oyunu açarak envanter ekranına girdiğiniz de CTRL düğmesini basılı tutun ve X'e basın. Bunu yaparak 1.000 Denar kazanabilirsiniz. Her tekrarladığınız da ise aynı miktar da para kazanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!