Microsoft Word'de bölüm sonu nasıl kaldırılır? Word bölüm sonu kaldırma işlemi

Güncelleme Tarihi:

Microsoft Wordde bölüm sonu nasıl kaldırılır Word bölüm sonu kaldırma işlemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2021 02:40

Kitap, dergi veya tez gibi yazılar genellikle Word programıyla yazılır. Microsoft Word en kaliteli şekilde yazı yazma hizmeti sağlayan bir programdır. Bu programla kolay bir şekilde yazı yazılma işlemleri yapılabiliyor. Farklı özellikler sunarak kişilerin yazı yazma işlemlerini hızlı gerçekleştirmesini sağlıyor. Microsoft Word'de bölüm sonu nasıl kaldırılır? Word bölüm sonu kaldırma işlemi soruları için detaylı olarak bilgiler derledik.

Haberin Devamı

Word programında bölüm sonu bazı yöntemlerle kaldırabiliyor.

 Microsoft Word'de Bölüm Sonu Nasıl Kaldırılır?

 Word programında bazı özellikler vardır. Bu özellikler kullanıcının isteğine göre kaldırılır veya aktif edilebilir. Word bu özellikleri isteyen herkesin kullanmasına olanak sağlıyor. Bu özellikler arasında bölüm sonu kaldırma işlemi bulunuyor. Bölüm sonunun nasıl kaldırılacağı birçok kişi tarafından yapılamıyor. Son derece basit işlemlerle bölüm sonu kaldırma yapılabilir.

 Bölüm sonu kaldırma işlemleri tamamen yazı sahibinin isteğiyle yapılır. Her yazının farklı içeriği bulunduğundan, özellikler aktif edilebilir veya kaldırılabilir. Microsoft Word'de bölüm sonu şu şekilde kaldırılır;

l Sekmeler arasında bulunan giriş sekmesine tıklanır.

Haberin Devamı

l Tüm yazdırılmayan karakteri göster seçeneği kullanılır.

l Seçmek istenilen bölümün sonuna tıklanır ve daha sonra klavyede yer alan delete tuşuna basılır.

Bu işlemler sırasıyla dikkatli bir şekilde yapılarak Word dosyasındaki bölüm sonu kolay bir şekilde kaldırılıyor. Eğer bölüm sonu kaldırma işlemlerini yapmak istiyorsanız, bu yolu izleyerek kolayca kaldırabilirsiniz.

 Word Bölüm Sonu Kaldırma İşlemi

 Word programında bölüm sonu kaldırma özelliği bulunuyor. Bu özelliğin kaldırılması veya aktif edilmesi yazı sahibiyle alakalı bir durumdur. Word bu kolaylıkları sağlayarak kullanıcıların tüm özelliklerden faydalanmasına imkan tanır. Bu özellikler tüm kullanıcılara açıktır. İsteyen kişiler Word programının sunduğu özellikleri araştırarak, istediği şekilde kullanma hakkına sahiptir. Word bölüm sonu kaldırma işlemi de kullanıcıların isteğine göre yapılan bir işlem türüdür.

 

 

BAKMADAN GEÇME!