Mbox coin nedir?

Güncelleme Tarihi:

Mbox coin nedir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2021 17:13

Mbox ya da diğer bir isimle Mobox, oynaması ücretsiz ve oynayarak kazanılan bir ekosistem oluşturmak için verim çiftçiliği ve çiftçilik NFT'lerini birleştiren bir oyun platformudur. MOBOX, her meta veri deposunun NFT'ler aracılığıyla bağlanabileceğine inanır ve oyunlar ve platformlar arasında NFT birlikte çalışabilirliğini sağlamayı amaçlar. İşte, Mbox coin hakkıdna detaylı bilgiler

Haberin Devamı

MOBOX, en iyi DeFi verim çiftçiliği ile GameFi NFT'leri (MOMO'lar) birleştirerek ücretsiz ve oynayarak kazanılan bir ekosistem yaratan bir oyun platformudur. MOBOX ekibi, sosyal oyun platformları geliştirme ve işletme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahip kişilerden oluşmaktadır.

MOBOX'un GameFi altyapısı, gelişen DeFi ekosistemi üzerine kuruludur ve onu benzersiz NFT'ler aracılığıyla oyunla birleştirir. Platform, çekici getiri stratejileri bulmak ve çok sayıda MOBOX oyununda kullanılabilecek benzersiz NFT'ler oluşturmak için tasarlanmıştır. Ekip, bir RPG oyunu (MOMO Blockchain Brawler) tarafından yakından takip edilecek bir NFT Oyunu (Token Master) başlattı .

MOBOX, platformlar ve oyunlar arasında NFT birlikte çalışabilirliğini geliştirmek için ekosistemde yerleşik projelerle de çalışıyor. Platform, MOBOX'un platform oyunlarında kullanılabilen diğer projelerden (örneğin PancakeSwap NFT'ler ) NFT'leri entegre etti . Ayrıca ekip, kullanıcıların NFT'leri Binance Akıllı Zincir (BSC), ETH ve TRON arasında taşımasına olanak tanıyan NFT'ler için zincirler arası köprüler geliştiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!