Marvel vs Capcom: Infinite'de bulunacak karakterler sızdı

Güncelleme Tarihi:

Marvel vs Capcom: Infinitede bulunacak karakterler sızdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:53

Günümüzde artık çıkışından önce bilgileri sızdırılmayan oyun neredeyse kalmadı. Bu sızdırılan oyunlar kervanına şimdi de Marvel vs Capcom: Infinite katıldı.

Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki yeni bir sızıntı haberi ile daha karşılaşmayalım. Son zamanlarda birçok oyun için birçok sızıntı haberleri yapıldı. O kadar ki, artık oyuncular sızıntı haberlerini görünce şaşırmayacak duruma bile geldiler.

Bu sızıntı haberlerine yenisi de Marvel vs Capcom: Infinite oyunundan geldi. Bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen oyunda bulunacak karakterler sızdırıldı. Neograf kullanıcısı olan Ryce’ın karakterlerin listesini yayınladı. Ryce oyunda 28 karakter bulunacağını ve sonrasında indirilebilir içerikler ile 6 karakter daha ekleneceğini açıkladı. Bu 6 karakterin içerisinde Venom’un da bulunacağını ekledi. Lisans sözleşmesinden dolayı X-Men karakterleri oyunda bulunmayacak.

Capcom tarafında listede adı geçen karakterlerden biri her ne kadar listede yer alsa da henüz kesin olarak olup olmayacağının belli olmadığını da belirtmiş. Bu karakterin büyük ihtimalle Frank West olduğu düşünülüyor. Yani Frank West şu an için listede bulunsa da ileriki zamanlarda çıkarılabilir. Yayınlanan liste şöyle;

Capcom Tarafı

-Arthur

-Chris

-Chun-Li

-Dante

-Firebrand

-Frank West

-Jedah

-Monster Hunter

-Morrigan

-Nemesis

-Ryu

-Spencer

-Strider Hiryu

-X

 

Marvel Tarafı

-Ant-Man

-Captain America

-Captain Marvel

-Doctor Strange

-Gamora

-Hawkeye

-Hulk

-Iron Man

-Nova

-Rocket/Groot

-Spider Man

-Thanos

-Thor

-Ultron

 

Haberin Devamı

Bu liste Capcom tarafından da doğrulanmış durumda.

BAKMADAN GEÇME!