LG'den yepyeni bir telefon daha: LG K12 Plus

Güncelleme Tarihi:

LGden yepyeni bir telefon daha: LG K12 Plus
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 10:49

LG, yeni giriş seviyesi telefonu LG K12 Plus'ı görücüye çıkardı. Helio P22 işlemciden güç alan telefon bakın hangi özelliklere sahip? 

Haberin Devamı

LG, Brezilya'da düzenlenen etkinlikle beraber giriş seviyesi LG K12+ modelini kullanıcıların karşısına çıkardı. 308 dolarlık sahip olan cihaz sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor. 5.7 inç ve 720 x 1440 çözünürlüğünde ekranla geliyor. 

Son zamanlarda neredeyse her akıllı telefonda gördüğümüz çentikli ekran LG K12+ modelinde yer almıyor. Bunun yanına Helio P22 yonga setinden güç alan telefon 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip.

Cihazın kamera tarafına baktığımızda 16 megapiksel çözünürlüğünde arka kamerayla geldiğini görüyoruz. Ön tarafta ise 8 megapiksel kamera bulunuyor. 3.000 mAh batarya ile karşımıza çıkan telefon Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle bizleri karşılıyor. 

Tüm bunların haricinde en ilgi çeken özelliği ise DTS: X 3D Surround ses desteği olan LG K12+'ın Fas mavisi, platin grisi ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Arka taraftaki kameranın hemen altında parmak izi okuyucusunun yer aldığını da belirtelim. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!