LG Q7+ Türkiye genelinde satışa çıkıyor! İşte fiyatı

Güncelleme Tarihi:

LG Q7+ Türkiye genelinde satışa çıkıyor İşte fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 11:59

Gelişmiş kamerası, ses sistemi, yapay zeka özelliği, parmak izi sensoru, IP68 sınıfı su ve toz geçirmezlik özelliği ile gelen LG Q7+ Turkcell mağazalarında satışa sunuldu.

Haberin Devamı

LG Electronics’in (LG) Q serisi telefolarının en yeni modeli LG Q7+’ın Türkiye’de satışları başladı. 1999TL tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya sunulan LG Q7+’da 4GB RAM ve 64GB ROM hafıza, portre modu, QLens, Hi-Fi ses sistemi, DTS:X 3D Surround Ses, IP68 su ve toz geçirmez koruma sistemi, hızlı şarj ve parmak izi sensöru gibi pek çok özellik bulunuyor. 

LG Q7+’de bulunan 8MP’lik ön kamerada kalabalık arkadaş gruplarıyla selfie çekimini kolaylaştıran ve arka planın daha iyi görünmesini sağlayan 16MP lik kamera bulunuyor. Ön kamerada bulunan portre modu ile de odak dışı arka planlarla bokeh efekti verilerek profesyonel görüntüler oluşturulabiliyor. Fotoğraf meraklıları, LG Q7+’de bulunan ‘Çevreye Duyarlı Otomatik Odaklama (PDAF)’ özelliği sayesinde geleneksel otomatik odaklamadan yüzde 23 daha hızlı çekim yapabiliyor. 

LG Q7+ Türkiye genelinde satışa çıkıyor İşte fiyatı

LG Q7+ ayrıca şu ana kadar sadece LG'nin birinci sınıf akıllı telefonlarında bulunan QLens’e de sahip. Çok kullanışlı bir fotoğraf makinesi özelliği olan QLens, görüntü tanıma için yapay zeka teknolojisinden yararlanarak kullanıcıların online içerik arama deneyimini iyileştiriyor. QLens ile herhangi bir ürünün fotoğrafı çekildiğinde ürünün hakkında benzer öneriler kullanıcıya sunuluyor. QLens ayrıca binalar ve heykeller gibi simgesel yapılar hakkında bilgi almak amacıyla benzer resimlere ulaşmak için de kullanılabilecek. 

Haberin Devamı

DTS:X 3D Surround Ses modeline sahip ilk orta segment telefon olan LG Q7+ ile kullanıcılara 3D dijital ses, 7.1 kanallı ses çıkışı sunuluyor. Yine kategorisinde bir ilk olan LG Q7+’da, yüksek akustikli üst sınıf kulaklık Hi-Fi Quad DAC de bulunuyor. 

LG Q7+,yuvarlak kenarlı tasarımıyla rahatlıkla tek elle kullanılabiliyor. Toz ve su geçirmezlik konusunda IP68 sertifikasına sahip olan LG Q7+, Qual-comm'un hızlı şarj (QC 3.0) teknolojisi ile 30 dakika içinde yüzde 50’ye kadar şarj edilebiliyor. 

Haberin Devamı

LG Q7+' ın arkasındaki akıllı parmak izi sensörü de kullanıcılara telefon kilidini açma, ekran görüntülerini alma ve bildirim çubuğunu kontrol edebilme imkanı sağlıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!