Koçsistem'den iki önemli başarı

Güncelleme Tarihi:

Koçsistemden iki önemli başarı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 12:57

KoçSistem, Oracle 2011 Partner Specialization Türkiye ödüllerinde Veritabanı alanında “Yılın İş Ortağı” seçilirken edindiği yetkinlikler ile Oracle Platinum iş ortağı olmayı da başardı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da düzenlenen Oracle 2011 Partner Specialization Türkiye ödül töreninde “2011 Yılı En İyi Veritabanı İş Ortağı” ödülünün sahibi oldu.

Oracle’ın veritabanı ürün ailesine yönelik yaptığı başarılı çalışmalar ve yedi alanda aldığı 65 yeni sertifikayla Türkiye’deki iki Platinum iş ortağından biri olan KoçSistem, bu sertifika ile markanın en fazla uzmanlık sağlayan iş ortağı olma unvanının da sahibi oldu.

“KoçSistem yeni fırsatlar yakalayacak”

KoçSistem’in bu kazanımlarla yeni fırsatlar yakalayacağını söyleyen KoçSistem Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Can Barış Öztok, konuşmasını şu sözleri ile sürdürdü: “Oracle ile sürdürdüğümüz uzun soluklu işbirliğimizi bu iki önemli gelişme ile farklı bir boyuta taşıdığımız inancındayım. Projeleri, başarı hikâyeleri ve sektöre kazandırdığı farklı bakış açısı ile iş ortakları tarafından farklı uzmanlık alanlarında pek çok ödüle layık görülen şirketimiz, diğer taraftan yetkinliklerini artırarak fark yaratmayı da sürdürüyor.”

Haberin Devamı

Oracle Platinum sertifikasını Türkiye’de almaya hak kazanan iki firmadan biri olduklarını sözlerine ekleyen Öztok; “İş ortağı yetkinliklerini yaklaşık üç ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı başardık. KoçSistem olarak bu sürecin öncesinde sahip olduğumuz 89 sertifikanın yanı sıra Oracle’ın yedi ayrı yetkinliği için gerekli olan 65 yeni sertifikayı da almayı başardık. Böylece sahip olduğumuz 154 sertifika ile Oracle’ın en fazla alanda uzmanlık sağlayan iş ortağı olduk” dedi.

Oracle Hyperion Planning konusunda Türkiye’de uzmanlaşan ilk şirket olan KoçSistem’in sertifika kapsamında tamamladığı diğer yetkinlikler şunlar oldu: Oracle DB, Oracle Solaris, Sun SPARC Enterprise Entry-Level and Midrange M-Series Servers, Oracle Real Application Clusters, Oracle Database Performance Tuning ve Oracle Hyperion Financial Management.

KoçSistem çözüm portföyüne Oracle Veritabanı ürün ailesindeki ürünler dışında, şirketin “Güvenlik”, “Süreklilik” ve “Performans” alanlarındaki ürün ve danışmanlık hizmetlerini de ekledi. Bu ürün ve hizmetler şunlar oldu: Real Application Clusters (RAC), Active Data Guard, GoldenGate, Database Vault / Audit Vault, Advanced Security, Label Security, Advance Compression, Partitioning, OLAP.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!