KOBİ'ler için bulut çözümü

Güncelleme Tarihi:

KOBİler için bulut çözümü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 12:37

Teknoloji sağlayıcısı Arena, KOBİ’lerin dijital dönüşümünü sağlayacak yeni platformu Bulutum.com’u tanıttı.

Haberin Devamı

Bulutum.com platformu, Arena Genel Müdürü Okay Nasır, Arena Genel Müdür Yardımcısı Serkan Kutlu ve Arena Yazılım ve Güvenlik Grup Müdürü Musa Haşap’ın katıldığı toplantıda tanıtıldı. Bulutum.com, Türkiye’de ilk kez global bulut çözümlerini yerel çözümlerle bir arada tek elden ve global çözümleri Türkiye’ye entegre ediyor. Bulut hizmetleri satan bir sanal alışveriş portalının ötesinde; satış öncesi ve sonrası destek sağlayan, eğitim veren, ödeme-yönetim kolaylıklarıyla iş ortaklarının iş hacmini artıran, maliyetlerini düşüren bir üyelik platformu olarak çalışıyor.

Arena Genel Müdürü Okay Nasır hedeflerini şöyle açıklıyor: “Türkiye’de genç girişimcilerin ve KOBİ’lerin dijital dönüşüme ayak uydurmadan ticaret hayatına devam etmesi çok zor görünüyor. Tüketicilerin de işletmelerin de beklentileri değişiyor, gelişiyor. Teknolojinin işletmeler için bir tehdit değil fırsat olduğunu düşünüyor, bunun için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’de her işletmenin teknolojiye kolaylıkla ve tek elden ulaşması için üzerimize sorumluluk alıyoruz. Bulutum.com ile girişimcilerin ve şirketlerin işlerine odaklanmalarını ve daha az harcayarak daha çok teknolojiye ulaşmalarını sağlayacağız.”

Haberin Devamı

Cloud yani bulut hizmetlerinin Türkiye’de 2016 itibariyle 100 milyon dolarlık bir pazar oluşturduğu biliniyor. Söz konusu pazarın 2017’de 120 milyon dolara çıkacağı, birkaç yıl içinde ise katlanarak büyümesi bekleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!