'Kırmızı Işık' uygulamasına ödül

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Işık uygulamasına ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 12:26

Vodafone Türkiye tarafından kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla geliştirilen Kırmızı Işık uygulaması, CLIO Ödülleri'nde "Entegre Kampanya" kategorisinde "Grand CLIO" ve altın ödülünü alırken, "Dijital" kategorisinde de gümüş ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

"Kırmızı Işık" uygulamasının "Aramızda" kampanyası, CLIO Ödülleri'nde "Entegre Kampanya" kategorisinde "Grand CLIO" ve altın ödülünü alırken, "Dijital" kategorisinde de gümüş ödül aldı. "Kırmızı Işık" uygulaması CLIO'da Türkiye'den kısa listeye kalan 4 farklı çalışma arasında ödüle hak kazanan tek çalışma oldu.

ABD'nin New York şehrinde düzenlenen ve ünlü aktör Alec Baldwin'in sunuculuğunu üstlendiği ödül törenine, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt ve Young & Rubicam Brands Reklamevi Ajans Başkanı Arzu Ünal birlikte katıldı.

Öğüt, söz konusu uygulamanın mobil teknolojilerinin toplumsal hayata katkısını gösteren bir uygulama olduğunu belirtti.

Öğüt, şunları kaydetti: 'Kırmızı Işık uygulamasını, sadece kadınlar tarafından erişilebilen, şiddeti anında ya da öncesinde engellemeye yönelik, şiddet uygulayan kişinin fark etmeyeceği biçimde çalışan bir çözüm olarak tasarladık. Bu hassas ve hayati konu için iletişim çalışmalarımızı da Y&R Team Red ile beraber sadece kadınlara ulaşabileceğimiz bir dil ve stratejiyle hazırladık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!