Kaspersky büyüdü

Güncelleme Tarihi:

Kaspersky büyüdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2010 10:26

Kaspersky Lab, 2009 yılında kullanıcı güvenliği konusunda global olarak %44.5 oranında büyüme göstererek pazardan %5.8’lik bir pay elde etti.

Haberin Devamı

2009 IDC (International Data Corporation) yıllık raporuna göre Kaspersky Lab Dünya Çapında Kullanıcı Güvenliği Satıcı Geliri Değerlendirme Raporu’nda dördüncü sırada yer alıyor. Rapor yazılım satıcılarının kullanıcı güvenliği çözümlerinden elde ettikleri satış gelirlerini sıralıyor.

Satıcıların Dünya Çapındaki Kurumsal Kullanıcı Güvenliği Geliri Raporu’na göre diğer satıcılara oranla %24.6 büyüyen Kaspersky Lab, aynı zamanda küresel güvenlik satıcıları arasında da beşinci sırada yer alıyor. Şirket IDC 2008 ve 2009 yılı Küresel Tüketici Güvenlik Geliri Raporu’na göre ise %56.3 oranında büyüme göstererek, %6.7’lik bir payla pazarda dördüncü sırada yer aldı.

Kaspersky Lab’ın tüketici ve kurumsal bilgi teknolojileri pazarı ürünlerine ve servislerine yatırım yaparak küresel ölçüde gelişmeye devam ettiğini belirten Kaspersky Lab CEO’su ve kurucu ortağı Eugene Kaspersky sözlerine şöyle devam etti: “IDC raporları da gösteriyor ki büyüme stratejimiz tüm dünya çapında oldukça iyi işliyor. 2009’da yakaladığımız %40 gelir artışı çok iyi bir gelişme ve bunu önümüzdeki yıllarda daha da artırmayı hedefliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!