İster buluta ister bilgisayara

Güncelleme Tarihi:

İster buluta ister bilgisayara
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2011 12:21

Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’i piyasaya sunuyor.

Haberin Devamı

Dokümanları doğrudan buluta (cloud) veya bilgisayarınıza tarama imkanı sunan Xerox DocuMate 3125, “Tek Tuş” çalışma teknolojisi ile kartvizitten A4 ebata her çeşit belgeyi tarayabiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, tarayıcı ürünleri portföyünü piyasaya sunduğu yeni Xerox DocuMate 3125 model tarayıcı ile genişletiyor. Xerox DocuMate 3125’de taranan dokümanlar arşivlenebiliyor, ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara kopyalanabiliyor ya da buluta (cloud) gönderilebiliyor.

Xerox DocuMate 3125’de bulunan “Tek Tuş (Visioneer OneTouch)” uygulamasının bir uzantısı olarak geliştirilen Visioneer CONNECT özelliği ile kullanıcılar, tek bir tuşa basarak kağıt dokümanları tarıyor ve buluta (cloud) yükleyebiliyor. Google Docs, Evernote, FilesAnywhere, OfficeDrop ve DropBox gibi kurumların sunduğu bulut (cloud) alanlarından  kullanıcılar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Küçük tasarımıyla dikkat çeken Xerox DocuMate 3125, USB 2.0 bağlantısını destekliyor. Aynı anda çift taraflı (dubleks) tarama yapabilen Xerox DocuMate 3125, 200 dpi çözünürlüğünde dakikada tek taraflı 25 sayfa ve önlü arkalı 44 görüntü tarıyor. Xerox DocuMate 3125’in 50 sayfalık otomatik doküman besleyicisi (ADF) bulunuyor. Plastik kartlar, kartvizitler, ehliyet, nüfus cüzdanı gibi küçük ebatlı farklı tipteki belgeler de Xerox DocuMate 3125 ile kolayca taranabiliyor.

Günlük çalışma kapasitesi 3 bin sayfa olan Xerox DocuMate 3125, yüksek tarama hacmi olan ofislerin ihtiyacını rahatca karşılayabiliyor. Xerox DocuMate 3125’in ultrasonik çift besleme detektör sistemi, zımbalı yada hatalı sayfaları tespit edip, kullanıcıya alarm veriyor. Ayrıca Xerox DocuMate 3125, taranan belgeyi isteğe bağlı olarak “PDF” dosyasına veya “JPEG, TIF, BMP” gibi farklı formatlardaki resim dosyalarına dönüştürebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!