İşte en iyi GTA 5 modları!

Güncelleme Tarihi:

İşte en iyi GTA 5 modları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 15:45

Rockstar Games tarafından geliştirilen popüler oyun serilerin birisi olan Grand Theft Auto 5 için yayınlanan bazı modlar var. Bu modlar sayesinde oyununuzu kendinize göre şekillendirebilirsiniz. İşte GTA 5'i oynamanıza keyif katacak o modlar...

Haberin Devamı

Grand Theft Auto 5, Rockstar Games tarafından geliştirilen popüler oyunlardan birisi. Oyuncularına organize çete lideri gibi bir yaşantı vaat eden oyunun bir sonraki serisi de merakla bekleniyor. Ancak, Grand Thef Auto 6 çıkana kadar, GTA 5'le biraz daha uğraşabilirsiniz. İsterseniz GTA 5'i kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bazı modlar sayesinde GTA 5'i kendinize özel bir oyun olarak hazırlayabilirsiniz. İşte GTA 5'i kendinize göre şekillendirebileceğiniz o modlar...

ARAÇ KONTROL MODU

GTA 5'te Araç Kontrol Modu'nu aktif ederseniz, aracınızla alakalı her şeye erişebilirsiniz. Zira bu mod yüklendiğinde oyuncunun, aracının bagajını ve kaputunu açıp kapatmasına olanak tanıyor. Ayrıca, aracın sinyalleri, uyarı ve araç içi ışıkları da kontrol edilebiliyor. Ek olarak aracınızla hareket halindeyken de kapınızı açık bırakabilirsiniz. 

Haberin Devamı

İşte en iyi GTA 5 modları

 

GÖRÜŞ ALANI MODU

Bu mod sayesinde herkesten üstün olabilirsiniz. Çünkü, bu modla görmek istediğiniz her yeri görebilirsiniz. 

UÇUŞ MODU

Bu mod sayesinde göklerin hakimi siz olabilirsiniz. Zira, bu mod sizin gökyüzüne kadar uçmanızı sağlıyor. Tabii paraşüt takmanız kaydıyla. Paraşütünüzü de taktıktan sonra gönül rahatlığıyla uçabilirsiniz. 

İşte en iyi GTA 5 modları

ARABA SİLAHI MODU

GTA'nın tüm serilerinde, normal olarak NPC'lere mermi ateşleniyor. Ancak, bu mod ile silahınızdan arabalar veya kamyonlar ateşleyebilirsiniz. 

DOĞAL GÖRÜŞ MODU

Bu mod sayesinde GTA 5'teki mevcut görüntü kalitesini hat safhaya çıkarabilirsiniz. Bu da daha gerçekçi bir oyun deneyimi demek. 

İşte en iyi GTA 5 modları

LPSDRF MODU 

Polislerden kaçmaktan sıkıldıysanız, siz de polis olabilir ve diğer insanların peşinden siz koşabilirsiniz, hem de hiçbir şekilde yakalanma riski olmadan. Ayrıca, aşırı hız yapan kişilere yapılan takiplere de katılabilirsiniz. 

POKE BALL

Haberin Devamı

Pokemon da GTA serisi gibi oldukça popüler oyunlardan birisi. İsterseniz bu iki oyunu aynı anda oynayabilirsiniz. GTA 5'e ekleyeceğiniz Poke Ball modu sayesinde 6 adet poke topuna sahip olabilir ve NPC'leri savaşmaya ikna edebilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!