İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları!

Güncelleme Tarihi:

İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2018 21:00

Sony, PlayStation Plus servisinin Ekim ayı oyunlarını duyurdu. Bu servisi kullanan herkes Sony'nin bu ay belirlediği oyunları ücretsiz olarak indirebiliyor. Peki hangi oyunlar bu kapsamda bedava oldu?

Haberin Devamı

Laser League (PlayStation 4) 

Tamamen yeni bir multiplayer deneyimi sunan Laser League, ilk olarak basit bir şekilde reflekslerinizi test ederek başlıyor, ilerledikçe strateji ve takım taktiklerinin işlediği bir oyun haline geliyor. Yeteneklerinizi birleştirip sahayı domine edebilir, rakiplerinizi eleyerek podyumdaki yerinizi belirleyebilirsiniz. Oyunda birçok zorlu görevi tamamlayarak level atlayabilir, yüzlerce özelleştirme eşyasını açabilir, 2150 yılının efsane sporcusu haline gelebilirsiniz. 

İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları

Friday the 13th: The Game (PlayStation 4) 

Friday the 13th: The Game, üçüncü şahıs kamerasıyla oynanan korku temalı hayatta kalma oyunu. Oyunda hayatta kalmaya çalışan bir genci ya da maskesiyle bilinen ünlü katil Jason Voorhees’i yönetebilirsiniz. Altı diğer oyuncuyla birlikte sizin, dünyanın en çok bilinen katilinden kaçmak ve hayatta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapmanız gerekiyor. 

İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları

Haberin Devamı

Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 

PlayStation Plus Ekim ayı oyunları olan Laser League ve Friday the 13th: The Game’i 2 Ekim tarihinden itibaren kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Henüz eklemediyseniz Eylül ayı bedava oyunları olan Destiny 2 ve God of War III: Remastered’ı şimdiden kütüphanenize eklemeyi unutmayın. 

Ekim ayında PlayStation 3 sahipleri Master Reboot ve The Bridge oyunlarını, PS Vita sahipleri ise Rocketbirds 2: Evolution ve 2064 Read Only Memories oyunlarını ücretsiz olarak indirebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!