iOS 12 nasıl kurulur? İşte yolu

Güncelleme Tarihi:

iOS 12 nasıl kurulur İşte yolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 23:03

iOS 12 beta geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen WWDC 18 etkinliğinde tüm dünyaya tanıtıldı; pek çok yeni özelliği Apple cihazlara kazandıracağı görülen iOS 12'yi bugünden denemek isteyen kullanıcılar ise iOS 12'yi telefonlarına indirmenin yolunu arıyor. Peki iOS 12 beta nasıl yüklenir?

Haberin Devamı

iOS 12 Beta 1 sürümünü cihazınıza yükleyebilmeniz için tahmin edebileceğiniz gibi cihazınızın UDID kaydının yapılmış olması, yani bir geliştirici hesabına sahip olmanız gerekiyor. Ancak, geliştirici olmadan da yükleme yapmak mümkün.

iPhone veya iPad’iniz ile buraya tıklayarak gerekli adımları uyguladıktan sonra iOS 12 geliştirici profilini cihazınıza yükleyebilir ve geliştirici hesabınız olmadan iOS 12’yi test edebilirsiniz. Geliştiriciler için yayınlanan Beta sürümlerinde, son kullanıcı olarak ciddi hatalar ile karşı karşıya kalabileceğinizi hatırlatmak isteriz; o yüzden iOS 12 beta kurulumu sonrası oluşacak herhangi bir sorundan Hürriyet sorumlu değildir.

Apple, iOS 12’nin yanı sıra watchOS 5, macOS 10.14 ve tvOS 12 için ilk beta sürümlerini geliştiricilerin kullanımına sundu.

iOS 12 nasıl kurulur İşte yolu

Haberin Devamı

Geliştiriciler için ilk Beta sürümü yayınlanan ve Eylül ayında son kullanıcı ile buluşması planlanan iOS 12 sürümünü destekleyen cihazlar şu şekilde;

– iPad Air
– iPad Air 2
– iPad Pro
– iPad 9.7
– iPad mini 2
– iPad mini 3
– iPad mini 4
– iPod touch 6th
– iPhone 5s
– iPhone SE
– iPhone 6/6 Plus
– iPhone 6s/6s Plus
– iPhone 7/7 Plus
– iPhone 8/8 Plus
– iPhone X

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!