Instagram yukarı kaydır nasıl yapılır? Instagram yukarı kaydır linki ekleme 2022

Güncelleme Tarihi:

Instagram yukarı kaydır nasıl yapılır Instagram yukarı kaydır linki ekleme 2022
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 17:39

Instagram üzerinden yapılan hikaye paylaşımı ile beraber aynı zamanda link ekleme özelliği bulunuyor. Bu paylaşım sayesinde pek çok kişi farklı yerlere yönlendirme imkanı gerçekleştirmektedir. Peki, Instagram yukarı kaydır nasıl yapılır? Instagram yukarı kaydır linki ekleme 2022 hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Özellikle yüksek oranda takipçisi olan birçok kişi hikaye üzerinden kaydırma butonu kullanıyor. Bu sayede eklemiş olduğu link ile beraber kendi web sitesine ya da farklı yerlere yönlendirme yapmaktadır. Bunu gerçekleştirmek için ise belli başlı bazı aşamaları ilk takım üzerinden sağlamak gerekir.

 İnstagram Yukarı Kaydır Nasıl Yapılır?

 En çok merak edilen konulardan biri Instagram'da yukarı kaydır nasıl yapılır sorusudur. Instagram hikayesi üzerinden hazırlanmış olan paylaşım ile birlikte bu işlemi sıralı bir şekilde ele almak mümkün.

 - Öncelik olarak bir hikaye paylaşımı hazırlanır.

 - Daha sonra hikayenin sağ üst kısmında bulunan ikona tıklanır.

 - Bu bölümde yer alan boşluk kısma link eklemesi yapılır.

 - Ancak mutlaka link öncelikle kopyalanmalıdır.

Haberin Devamı

 Bu şekilde yukarıdaki yöntemleri kullanmak ile beraber kolay bir şekilde Instagram üzerinden link ekleme yapılabilir.

 Instagram Yukarı Kaydır Linki Ekleme 2022

 Birçok değişik amaç doğrultusunda günümüze Instagram üzerinden hikaye ile beraber link eklenir. Aynı zamanda bu durum kaydır linki olarak da bilinir. Bu sayede kişi hikayeyi okurken alttaki link üzerinden kaydırma yaparak doğrudan ilgili web sitesine geçiş yapar. Sadece web sitesi değil herhangi bir noktaya yönlendirme bu şekilde link ile beraber yapılabilir. Günümüzde bunu gerçekleştirmek için ise hikaye paylaşımı ile beraber sağ üst kasımdaki üç noktaya bağlantı kurarak link eklemesi yapılır. Önceden link kopyası alınması ile beraber eklendikten sonra Onay verir.

 Instagram Yukarı Kaydır Linki İçin Kaç Takipçi Gerekir?

 Elbette Instagram üzerinden yapılan hikaye paylaşımı ile beraber herkes kaydır link ekleyemez. Çünkü bunun belli başlı bazı kriterlere bulunur. Bu kriterler içerisinde özellikle takipçi sayısı ön plana çıkar. Böyle bir uygulamaya hikaye üzerinden yapmak için, 10 bin kişinin takip etmesi gerekir. Günümüz deyişiyle 10k takipçi ihtiyaç vardır. Böylece bu takipçi sayısı ile beraber kişi hikaye paylaşımı üzerinden kaydır linkini ekler.

 

BAKMADAN GEÇME!