Instagram story süsleme nasıl yapılır? Instagram story şekillendirme önerileri

Güncelleme Tarihi:

Instagram story süsleme nasıl yapılır Instagram story şekillendirme önerileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2022 15:54

Instagram story süsleme, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımında da önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan Instagram story süslemesinin nasıl yapıldığını öğrenebilir ve buna göre de kolaylıkla süsleyebilirsiniz. Instagram story süsleme nasıl yapılır? Instagram story şekillendirme önerileri hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

Instagram story süslemeyi çıkartma ekleyerek ya da yazı yazarak yapmak mümkündür. Aynı zamanda storylere ifade koyarak da süsleme yapmak mümkündür.

 Instagram Story Süsleme Nasıl Yapılır?

 Instagram en fazla kullanılan sosyal medya uygulamalarından biridir. Bu nedenle Instagram özelliklerini öğrenebilir ve buna göre daha fazla takipçiye ulaşabilirsiniz. Instagram'da hikaye özelliği mevcuttur ve her kullanıcı 24 saatlik bir fotoğraf ya da video gibi durumlar paylaşabilmektedir. Bunlar 24 saat sonra silinen gönderilerdir ve bunlara hikaye ya da story denmektedir.

 Instagram storylerin dikkat çekmesi ve beğenilmesi için süslemeler yapılır ve bu sayede takipçi sayısı da arttırılır. Hikayeleri süslemek için telefona farklı yazı tipleri yüklemek ve farklı fontlar ile yazılar yazmak mümkündür. Aynı zamanda Instagram efektleri ile fotoğraf çekerek hikaye atmak da süslemek için yeterlidir. Instagram hikayelerini hikayeler üzerinde çizim yaparak ya da gif ekleyerek süslemek mümkündür. Aynı zamanda farklı resimler ya da ifadeler ile hikayeleri süslemek ve dikkat çekici bir hale getirmek mümkündür. Bu sayede storyler daha fazla dikkat çeker ve takipçi sayısında da artış meydana gelir.

Haberin Devamı

 Instagram Story Şekillendirme Önerileri

 Instagram storylerini daha ilgi çekici hale getirmek için onları süslemek ya da üzerine farklı yazılar yazmak mümkündür. Bunun için çıkartma kısmına tıklamak ve çıkan yerden çıkartma seçmek, ifade seçmek mümkündür. Ayrıca çıkartma kısmının yanında yer alan çizim kısmından farklı renklerden çizimler yapmak da mümkündür. Çıkartmalara girdikten sonra arama yerine aranan ifadeyi yazarak farklı çıkartmalar ya da ifadeler bulmak da mümkündür. Ayrıca storyleri efektli olarak çekerek bu şekilde story atmak da hikayeleri daha süslü gösteren bir durumdur. Bundan dolayı Instagram storylerini süslemek oldukça kolaydır ve herkes tarafından kolay bir şekilde Instagram storylerinin süslenmesi mümkündür.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!