Instagram repost nedir ve nasıl yapılır? Instagram fotoğraf ve resim repost etme

Güncelleme Tarihi:

Instagram repost nedir ve nasıl yapılır Instagram fotoğraf ve resim repost etme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2022 15:01

Instagram oldukça fazla kullanılmakta olan sosyal medya hesaplarından birisi olarak bilinmektedir. Instagram kullanıcıları tarafından kullanılmakta olan bir takım ifadeler bulunduğunu söylemek mümkündür. Özellikle repost ifadesinin sıklıkla kullanılmakta olduğunu söylemek de mümkün olmaktadır. Bu yüzden repost ifadesinin ne anlama geldiğini öğrenerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Instagram repost nedir ve nasıl yapılır? Instagram fotoğraf ve resim repost etme ne demektir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılmakta olan ifadelerden birisinin de repost kavramı olduğunu söylemek mümkündür. Repost, Instagram hesabınızdan paylaşacağınız gönderileri ifade etmekte olan bir kavram olarak bilinmektedir. Hesabınızda paylaşım yapabileceğiniz gönderiyi seçmeniz ve profilinizde paylaşmanız durumunda bu gönderinin adı repost olarak ifade edilebilmektedir. Kısaca; daha önce bir başka kullanıcının kendi profilinde paylaştığı bir şeyi yayımlamak olarak da ifade edilebilir.

 Instagram Repost Nedir ve Nasıl Yapılır?

 Instagram da sıklıkla kullanılmakta olan repost kavramının, profilinizde paylaşacağınız gönderileri ifade etmek için kullanıldığını söylemek mümkündür. Bir kullanıcının paylaştığı gönderiyi kendi hesabınızda paylaşmak için Instagram'ın repost özelliğinin kullanılması gerekmektedir. Bunun için ise telefonunuzda repost uygulamasının yüklü olması gerektiğini söylemek mümkündür.

Haberin Devamı

 Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ise kendi profilinizde paylaşmak istediğiniz gönderiyi açmanız gerekmektedir. Öncelikli olarak repost ifadesinin nasıl görünmesini istediğinizi seçmeniz gerekir. Son aşamada ise gönderi için kendi açıklamanızı yazabilirsiniz. Ardından ise Instagram hesabına geçiş yaparak gönderiyi hesabınızda paylaşabilirsiniz. Repost, hikaye şeklinde profilinizde paylaşabileceğiniz gönderileri ifade etmek için kullanılmakta olan bir ifadedir.

 Instagram Fotoğraf ve Resim Repost Etme

 Instagram hesabınızda fotoğraf ve resim repost etmek için öncelikli olarak cep telefonunuza repost uygulamasının yüklenmesi gerekmektedir. Böylece başka bir kullanıcının hesabında paylaştığı gönderiyi kendi hesabınızda paylaşabilirsiniz. Kendi hesabınızda farklı bir hesabın paylaştığı gönderiyi paylaşmak için bu fotoğrafı veya resmi repost etmeniz gerekmektedir.

 Repost etmek istediğiniz gönderi üzerinde kendi istediğiniz yazıları da eklemeniz ve düzenleme yapmanız mümkün olmaktadır. Bu şekilde son haline getirdiğiniz fotoğrafı ise hesabınızda paylaşmanız mümkün olmaktadır. Instagram repost özelliğini kullanabilmek için ise öncelikli olarak uygun programın telefonunuza yüklenmesi gerektiğini söylemek de mümkündür.

BAKMADAN GEÇME!