Instagram mavi tik emojisi nasıl yapılır? Instagram mavi tik kopyalama ve klavye kısayolu

Güncelleme Tarihi:

Instagram mavi tik emojisi nasıl yapılır Instagram mavi tik kopyalama ve klavye kısayolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 15:18

Birçok sosyal medya platformunda profillerinin daha kurumsal ve resmi bir görünüm kazanmasını sağlamak amacıyla mavi tik kullanıldığını söylemek mümkündür. Bu yüzden Instagram kullanıcıları tarafından mavi tik yapılmasının ne şekilde olduğu araştırılmak istenmektedir. Bu bakımdan Instagram da mavi tik emojisinin ne şekilde yapıldığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Instagram mavi tik emojisi nasıl yapılır? Instagram mavi tik kopyalama ve klavye kısayolu ne şekilde yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram hesabınızda profilinizin yanında mavi tik emojisinin bulunması onaylı bir hesap sahibi gibi algılanmasına neden olacağı için mavi tik alamayan kişiler de hesaplarına sahte mavi tikler ekleyebilirler. Sıklıkla Instagram kullanan kişiler bu durumu hemen anlasalar bile yeni kullanıcılar tarafından anlaşılmaması da mümkündür.

 Instagram Mavi Tik Emojisi Nasıl Yapılır?

 Instagram hesabının yanına mavi tik emojisinin yapılması hesabın onaylı bir hesap gibi görünmesini sağladığı için kullanıcılar tarafından öğrenilmek istenmektedir. İnternette resmi mavi tik benzeri birçok sembolün yer aldığını söylemek mümkündür. Instagram mavi tik emojisi sadece görsel bir icon olarak kullanılmasının yanında hesaba bir kurumsallık da katmaktadır. Instagram da kopyala yapıştır yolu ile profile mavi tik emojisinin eklenmesi mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

 Mavi tik emojisini hesabınıza eklemek istemeniz durumunda mavi ikonu kopyalamanız ve isminizin yanına yapıştırmanız gerekmektedir. Mavi tik emojisini almak için aynı zamanda başvuru da bulunmanız da mümkün olabilmektedir. Böylece orijinal bir mavi tik emojisine sahip olabilirsiniz.

 Instagram Mavi Tik Kopyalama ve Klavye Kısayolu

 Instagram hesabınızda mavi tik eklemek için kopyala yapıştır tekniğinin kullanılması mümkün olmaktadır. Instagram mavi tik ikonunun kopyalanması ve hesabınıza yapıştırılması ile hesabınızın kurumsal olduğu hissiyatını oluşturmanız kolaylıkla sağlanabilir. Instagram hesabına sahip olan kişilerin direk klavye tuşlarını kullanarak da mavi tik ikonunu kopyalamaları ve yapıştırmaları mümkün olmaktadır.

 Mavi tik oluşturmak için klavyeden [ALT] tuşuna basılı tutun ve nümerik tuşlardan [0252] sayısını girin. Yani [ALT] + [0252] = √ olarak tik onay işareti oluşturmuş olacaksınız. Aynı zamanda bunları yapmak yerine Instagram hesabınız için bir mavi tik ikonuna sahip olmak için başvuru da bulunmanız da mümkün olmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!