Instagram ekran görüntüsü bildirimi açma ve kapatma işlemi nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Instagram ekran görüntüsü bildirimi açma ve kapatma işlemi nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 15:17

Instagram kullanıcıları tarafından oldukça fazla araştırılmakta olan konulardan birisi de ekran görüntüsü bildiriminin ne şekilde açılıp kapatılacağının bilinmesi gerekmektedir. Ekran görüntüsü bildiriminin açılmasının mümkün olduğu gibi kapatılması da mümkün olmaktadır. Bu bakımdan ekran görüntüsü bildiriminin ne şekilde ayarlanabileceğini öğrenerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Instagram ekran görüntüsü bildirimi açma ve kapatma işlemi nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram da kullanıcılar tarafından paylaşılan hikayelerin ekran görüntüsünün alınması durumunda karşı tarafa bildirim gitmektedir. Ekran görüntüsü aldığınız zaman kullanıcılara bildirim gitmesini istemiyorsanız eğer bunu ayarlar bölümünden değiştirmeniz mümkün olmaktadır. Bu ayarları değiştirdiğiniz takdirde ekran görüntüsü almanız durumunda bildirim gitmemesi için hesabınızı kişiselleştirebilirsiniz.

 Instagram Ekran Görüntüsü Bildirimi Açma ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

 Instagram kullanıcıları tarafından paylaşılan hikayelerin ekran görüntüsünün alınması durumunda karşı tarafa bildirim gitmesi söz konusu olabilir. Bunun önüne geçilmesi için ise uygulanabilecek farklı yöntemlerin bulunduğunu söylemek mümkündür. İlk olarak instagram hikayesinin açılması gerekmektedir. Sonrasında ise telefonunuzun internet bağlantısını kapatarak, uçak moduna almanız gerekmektedir. Telefonunuz internete bağlı değilken ise ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ekran görüntüsünü aldıktan sonra ise uygulamayı kapatmanız gerekmektedir. İşlem tamamlandıktan sonra ise internetinizi tekrar açabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Instagram hesabınızda bulunan kullanıcıların paylaştıkları hikayeleri ekran görüntüsü almanız durumunda hikayeyi paylaşan kullanıcıya ekran görüntüsü alındığına dair bir bildirim gidebilir.

 Cep Telefonunda Instagram Ekran Görüntüsü Bildirimi Kapatma İşlemi

 Cep telefonundan instagram uygulamasına girerek paylaşılan hikayelerden birisini açarak ekran görüntüsü almak isteyebilirsiniz. Ancak bu durumda hikayeyi paylaşan kullanıcıya bildirim gitmesi söz konusu olabilmektedir. Bunu engellemek için ise uygulanabilecek farklı yöntemlerin bulunduğunu söylemek mümkündür. Paylaşılan hikayelerin ekran görüntüsünü almak için kullanılabilecek yöntemlerden birisinin de ekran görüntüsü kaydı almak olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Hikayeyi video şeklinde kaydedebilirsiniz. Böylece sonrasında kaydettiğiniz ekran kaydını açarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

 Böylece bu yöntemleri uygulayarak karşı tarafa bildirim gitmeden ekran görüntüsü alınabilmesi mümkün olabilmektedir. Cep telefonunuzun Android veya Ios olmasının bir farklılık oluşturmayacağı ifade edilebilir. Her iki yöntemin de uygulanması durumunda karşı tarafa bildirim gitmeden hikayelerin ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!