İlk savunma hattını iyi koruyun

Güncelleme Tarihi:

İlk savunma hattını iyi koruyun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2011 10:36

ESET, işletmeler için ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3 sürümünü piyasaya sundu.

Haberin Devamı

Yeni sürüm, çok daha gelişmiş istenmeyen e-posta motoru, spam ve gri liste günlükleri sunarken, ESET Teknoloji Şefi Pavel Luka, “Mesaj güvenliği, virüslere karşı ilk savunma hattıdır” diyerek, mail korumasının önemine dikkat çekti.

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server, zararlı yazılımları proaktif olarak tespit edebilen ödüllü NOD32 Antivirus 4 ThreatSense® motoru üzerine geliştirildi. Yeni sürüm ile birlikte son kullanıcılar zararlı yazılımların yanı sıra istenmeyen e-postalardan da korunuyor. ESET Teknoloji Şefi Pavel Luka: “Ürünümüzü sürekli geliştirmeye odaklanıyoruz, bu nedenle ürünün antispam yeteneklerini iyileştirdik ve kolay yönetim için araçlar ve günlükler dahil ettik. İnternet dünyasında mesaj güvenliği; zararlı yazılım saldırıları, istenmeyen postalar ve oltalama saldırılarına karşı ilk savunma hattıdır ve ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server tüm işletmeler için hızlı ve güvenilir mesaj güvenliği sağlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server yeni çıkan tehditlere karşı saatlerce imza güncellemesi çıkmasını beklemeye gerek kalmadan proaktif savunma sağlıyor. Yazılım ayrıca minimum sistem kaynağı tüketimi ve kolay kurulumu ile de öne çıkıyor. Yeni sürümü, lisanslı ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server kullanıcıları ücretsiz olarak indirebiliyor.


ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.3 Yeni Özellikleri:

• Antispam motoru – Gelen kutusunda düzeni sağlayan yeni antispam motoru.

• Antispam skor tablosu– E-postaların spam olarak değerlendirilme eşiği kullanıcı tarafından tanımlanabiliyor.

• Gelişmiş kurulum ağacı– Daha kolay kullanım için yeniden tasarlanmış kurulum ağacı.

• Otomatik dışlamalar – Kritik sistem dosyaları daha iyi bir performans için otomatik olarak tarama dışı bırakılabiliyor.

• Lisans birleştirme – Aynı kullanıcıya ait iki ya da daha fazla lisansın otomatik olarak birleştirilmesi mümkün.

• Spam log – Gönderen, alıcı, spam skoru, değerlendirme nedeni ve gerçekleştirilen işlem gibi bilgiler içeren günlük dosyalar düzenlenebiliyor.

Haberin Devamı

• Greylisting log – Gri listedeki gönderen, alıcı, gerçekleştirilen işlem, gibi bilgiler yer alabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!