Huawei’ye Tasarım Oscarı

Güncelleme Tarihi:

Huawei’ye Tasarım Oscarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2010 14:59

Ürünlerinde yüksek kalitenin yanı sıra yenilikçilik ve tasarıma da önem veren Huawei, PIVIT Optik Dağıtım Ağı Erişim Uçbirim Kutusu ile “Tasarımın Oscarları” olarak da bilinen Red Dot tasarım ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Bu yıl 57 ülkeden 1,636 uluslararası şirketin sunduğu, toplam 4,252 ürün arasından birinci seçilen Huawei PIVIT, benzersiz görünümü ve son derece güvenilir tasarım bileşenleri ile göz dolduruyor.

Endüstriyel tasarım, ambalaj tasarımı, reklam ve interaktif medya gibi tasarımın çeşitli dallarında verilen ve “Tasarımın Oscarları” olarak bilinen Red Dot Ödüllerinde bu yıl Huawei'nin zarif tasarımlı PIVIT ODN (optik distrubution network) ATB (access terminal box) adlı ürünü birinci seçildi.

Duvar yüzeyi ile neredeyse aynı hizada olacak şekilde monte edilebilen bir fiber optik kablo tesisatı kutusu olan PIVIT’te, yepyeni anahtar tasarımı kullanılıyor. Bu anahtar tasarımı, fiber optik kabloları etkili bir biçimde yönlendirirken minimum iç hacim kaplıyor, böylelikle fiber optik kabloların yerinden oynama veya kopma olasılığını ortadan kaldırıyor ve “eve kadar fiber” (FTTH) şebekesinin güvenilirliğini artırıyor.

Haberin Devamı

Kutunun iç hacmindeki Huawei’nin patentli makara yapısı, fiber optik bağlantılara yönelik farklı gereksinimlere cevap veriyor. Fiber optik kabloların bağlanmasını ve yeniden yerine oturtulmasını kolaylaştırıyor ve FTTH sunum randımanını çarpıcı bir biçimde artırıyor.

Tasarım ödülünü alan ürünü ile Huawei artık optik şebeke teknolojisinde en ön sıraya taşınırken, Huawei'nin ODN portföyü Ağustos 2010’dan itibaren British Telecom, Etisalat, Nucleus Connect, Maxis, Saudi Telecom Company ve Qatar Telecom da dâhil olmak üzere dünyanın önde gelen operatörlerinin birçoğu tarafından benimseniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!