Huawei Mate 30 Pro geliyor! İşte ilk görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Huawei Mate 30 Pro geliyor İşte ilk görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 08:37

Huawei P30 serisi telefonların duyurulmasının hemen ardından bu kez yıl sonuna doğru duyurulması beklenen Mate serisinin yeni üyelerine ait görüntüler internete sızdı. Ancak henüz konsept görüntülerin yer aldığı video, muhtemel Huawei Mate 30 hakkında önemli ipuçları veriyor.

Haberin Devamı

Huawei'nin fotoğrafçılık konusunda hayli geliştirdiği Huawei P30 serisi telefonlarının duyurulmasının üzerinden sadece günler geçti. Ancak şirketin performans telefon serisi olarak bilinen Mate ailesine yeni üyeler geliyor. Elbette bunun için aylarca beklemek durumundayız; buna karşın şirketin yetkililerinden Bruce Li, yaptığı son açıklamada Huawei Mate 30 üzerinde çalışıldığını kaydetmiş, yeni cihazların son kullanıcıyla buluşmasının Ekim ayını bulacağına dikkat çekmişti.

Şimdi ise Huawei Mate 30 serisine ait yeni görüntüler internette yayınlandı. Ancak bu videoda konsept görüntüler yer alıyor ve şirkete yakın kaynaklardan sızan bilgiler ve tahminler doğrultusunda beklenen Huawei Mate 30'un muhtemel iskeletine yer veriliyor.

Videoya dikkatlice bakıldığında Huawei Mate 30'un çerçevesiz ekran yapısı dikkat çekiyor. Ayrıca Samsung Galaxy S10 serisinde gördüğümüz ekrana gömülü kamera sisteminin bu cihazda da yer aldığı görülüyor. Son olarak Huawei Mate 30'un arka yüzünde 5'li kamera kurulumunun yer aldığını da belirtelim.

Elbette Ekim ayına kadar Huawei Mate 30 serisi telefonlarla ilgili pek çok bilgi internete sızacak; ancak gelen ilk bilgiler şirketin uzun süredir bu cihazları üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. 

Huawei Mate 30'un konsept görüntülerini aşağıdaki YouTube videosundan ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!