HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 Lifestyle ortaya çıktı: İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 Lifestyle ortaya çıktı: İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 14:42

Dünyanın önde gelen cep telefonu devlerinden HTC'nin yeni telefonu HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 lifestyle resmen tanıtıldı. Peki HTC Desire 10 pro HTC Desire Lifestyle nasıl bir telefon?

Haberin Devamı

HTC, HTC Desire 10 pro ve Desire 10 lifestyle modellerini tanıttı. Her iki telefon da HTC’nin Desire serisine tasarım anlamında yeni bir soluk getirirken, amiral gemisi düzeyindeki yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. Desire 10 pro, geniş açılı resimler çeken yepyeni Selfie Panorama modu, ultra hızlı parmak izi sensörü gibi özelliklerinin yanı sıra ön ve arkada bulunan yüksek çözünürlüklü kameralara da sahip.

HTC Desire 10 lifestyle, amiral gemisi HTC 10 ile HTC BoomSound Hi-Fi harici hoparlörlerin yanı sıra kulaklıkta kristal netliğinde bir performans sunan 24 bit Hi-Res ses özelliği de bulunuyor.

HTC Desire 10’un kasası HTC 10’un kıvrımlarından esinlenen metalik hatlara sahip. “HTC Desire serisi her zaman etkileyici bir deneyim sunmaya odaklanan yeni, genç ve modaya uygun tasarımları temsilcisi oldu” diyen HTC Akıllı Telefon ve Ağa Bağlı Cihazlar İş Birimi Başkanı Chialin Chang yeni Desire modelleriyle ilgili olarak “Desire serimiz bugün orijinal Desire’dan bu yana en büyük atılımı gerçekleştiriyor. Amiral gemisi HTC 10’u popüler hale getiren yeniliklerden esinlenerek bu yenilikleri Desire 10’a taşıdık ve gelmiş geçmiş en iyi Desire’ı ürettik" sözlerini kaydetti.

HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 Lifestyle ortaya çıktı: İşte özellikleri


HTC Desire 10 pro’nun 5.5 inç Full HD (1080p), HTC Desire 10 lifestyle ise 5.5 inç HD (720p) ekrana sahip. 20MP ana kameraya sahip Desire 10 pro, her çekimde farklı detaylar sunuyor. Profesyonel çekime imkan veren bu özelliklerden bazıları; fotoğrafların üzerinde DSLR benzeri kontrol sağlama, kamera ayarlarını dışarıdayken de hızla yapmaya imkan veren spor modu ve gece modu olarak ön plana çıkıyor. Akıllı Elektronik İmaj Sabitleme (Electronic Image Stabilization) fonksiyonu, el titremesi halinde net videolar çekmeyi mümkün kılıyor. Hem ön hem de arka kameradaki Auto HDR özelliği ise birden fazla fotoğrafı bir araya getirerek düşük ışık veya gölgede bile etkileyici netlikte fotoğraflar yaratıyor. Lazer otomatik odaklama (Laser Auto-Focus), özelliğine de sahip Desire 10 pro, net ve odaklı fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırarak her anı yakalmanızı sağlıyor.

HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 Lifestyle ortaya çıktı: İşte özellikleri


Desire 10 pro, 13MP selfie kamerasının yanı sıra, tek seferde daha fazla kişiyi çekmeniz gereken durumlar için yeni bir Selfie Panorama moduna sahip. 

Haberin Devamı

HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 lifestyle, 3GB’lık RAM’i ve 32GB büyüklüğündeki depolama alanı ile kullanıcılarına daha fazla alan veriyor. Her iki model de ayrıca 2TB’ye kadar genişletilebilir SD kart desteği sunuyor.

Haberin Devamı

HTC Desire 10 pro’daki sekiz çekirdekli ve Desire 10 lifestyle’daki dört çekirdekli işlemcinin sunduğu hızlarda telefonların pili ıkıntı yaratmıyor. Desire 10 pro’nun 3.000mAh ve Desire 10 lifestyle’ın 2.700mAh pili, şarj sorunu yaşamadan fotoğraf çekmeye, internette dolaşmaya ve eğlenceye fırsat veriyor.

BAKMADAN GEÇME!