Hotmail oturum açma linki 2022 - Hotmail giriş yap, login yap ve gelen kutusu aç

Güncelleme Tarihi:

Hotmail oturum açma linki 2022 - Hotmail giriş yap, login yap ve gelen kutusu aç
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 22:16

Hotmail com 1996 yılında Golden State of California’da Jack Smith ve Sabeer Bhatia tarafından kuruldu. World Wide Web (www) ise kullanıcılarının, diğer ismi ile internet ağında bulunan herkesin hala faydalandığı benzersiz bir fikirdir. Microsoft Hotmail, dünyanın başka bir yerine metin mesajı gönderebilen bir web sitesi posta hizmeti olarak hizmet vermeye başladı. Hotmail oturum açma linki 2022 nedir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Dijital olarak herhangi bir şey almak ve göndermek için kullanılan dünyanın ilk tam teşekküllü web posta hizmeti oldu. Microsoft Hotmail’de oturum açarak dijital verilerinizin iletimi ve alımı için bu hizmeti de kullanan milyarlarca insan bulunuyor.

 Hotmail Oturum Açma Linki 2022

 Hotmail Login aracılığı ile oturum açmak için https://outlook.live.com adresine girerek kullanıcı adınızı (E-posta adresi) ve şifrenizi yazmanız gerekir. Hotmail yeni adı ile yeni özellikler ve Outlook yeni teması ile milyonlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor.

 Mail alıp mail atmak dışında Word, Power Point, Excel, OneNot gibi Microsoftun paralı uygulamaları Hotmail login ile ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Modern ve kolay arayüzü pek çok kişinin aradığı özellikler arasında da yer alıyor.

Haberin Devamı

 Hotmail Giriş Yapma İşlemleri

 İnternet üzerinden iletişim kurmanın pek çok yolu vardır. Bunlardan birisi de e-posta göndermektir. Hotmail’e giriş yaptığınız zaman e-posta gönderip alabileceğiniz bir hizmet alabilirsiniz. E-mail yazışmaları, bazen gayriresmî ve resmî konuşmalar için profesyonel bir aracıdır. Ayrıntılı bir belge göndermek istediğiniz zaman bunu e-postanız aracılığı ile yapabilirsiniz. Aynı zamanda tüm çalışanlara ortak bir e mail göndermek, resmî bir toplantı planlamak gibi işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda iş başvurusu yapmak için de çoğu zaman e-posta hesabını kullanırız. Bu nedenle de e-posta, pek çok alternatif veri iletişim yöntemine rağmen önemini bugün de koruyor. Siz de gerçekleşen bütün bu iletişim sürecini mail adresiniz üzerinden kolaylıkla yönetmek istiyorsanız Microsoft Hotmail hesabınızdan hemen oturum açabilirsiniz.

 Hotmail oturum aç, Outook e-posta giriş adımlarını hızlı bir şekilde tamamlayarak hesabınıza kolaylıkla giriş yaparsınız. E mail hesabınıza giriş yapmak için de aynı işlemleri tekrarlayarak başka bir Hotmail hesabında da oturum açabilirsiniz. Hotmail ile oturum açmak için bazı adımları dikkatli bir şekilde izlemek gerekir. Bunlar ise;

Haberin Devamı

Öncelikle https://login.live.com/ adresine gitmeniz gerekir.

“Hesabınız yok mu? Bir tane oluştur!” yazan bölüme “Bir tane oluştur!“u seçmeniz gerekir.

Ardından da “Yeni bir e-posta adresi alın“ sekmesini tıklamanız gerekir.

Sonu hotmail.com, outlook.com ve outlook.com.tr şeklinde biten bir Hotmail de açabilirsiniz.

“Yeni e-posta” yazan kutucuğa ise, kullanıcı adınızı yazmanız gerekir. Türkçe karakterler kullanmamaya özen göstermelisiniz. Daha sonra da “İleri“ye tıklamanız gerekir.

Ardından da “Parola oluşturma” sayfasında yer alan en az 8 karakterli parolanızı belirlemeniz gerekir.

Parolanızı oluşturduysanız daha sonra “İleri“yi tıklamanız gerekir.

Ardından adınızı ve soyadınızı girerek “İleri“yi tıklamanız gerekir.

Haberin Devamı

Yaşadığınız doğum tarihinizi ve ülkeyi seçmeniz gerekir. Ardından “İleri“yi tıklamanız gerekir.

Daha sonra karşınıza “Robot olmadığınızı anlamamız için lütfen bulmacayı çözün.” uyarısı gelir. Bu adımdan sonra ise, “Sonraki“yi tıklamanız gerekir.

Ardından size sorulan captcha bulmacasını çözmeniz gerekir. Eğer doğru cevap verdiyseniz yuvarlak içinde bulunan bir mavi tik görürsünüz.

Daha sonra karşınıza “Oturumunuz açık kalsın mı?” ekranı gelir. Evet ya da Hayır diyerek bu ekranı da geçmeniz gerekir.

Eğer Microsoft Outlook Hesap sayfanızdasınız burada karşınıza çıkan ekranın sol üst köşesinde bulunan “Microsoft hesabı” yazısının yanındaki noktalardan meydana gelen kareyi tıklamanız gerekir.

Outlook‘u tıklamanız gerekir.

Haberin Devamı

Yeni sekmede Hotmail ve Outlook Gelen Kutusu karşınıza gelir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!