Hepsiburada Şifremi Unuttum Ve Şifremi Nasıl Alabilirim? Hepsiburada Şifre Sıfırlama Ve Yenileme

Güncelleme Tarihi:

Hepsiburada Şifremi Unuttum Ve Şifremi Nasıl Alabilirim Hepsiburada Şifre Sıfırlama Ve Yenileme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 11:23

Hepsiburada günümüzde en çok kullanılan, alışveriş platformları arasında yer alıyor. Özellikle, seçkin yapısından dolayı birçok müşteriye hitap eden Hepsiburada market ve hızlı gönderim sistemi ile online alışverişlerin gözde alanlarından biri. Ancak bazı durumlarda kullanıcılardan kaynaklı ya da sistemsel şifre sorunları yaşanabilir. Şifrenizi unutabilir ya da yanlış şifre yüzünden hesabınızı resetlemek zorunda kalabilirsiniz. Hepsiburada şifremi unuttum, şifremi nasıl alabilirim, Hepsiburada şifre sıfırlama ve yenileme hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

  Hepsiburada hesabınıza girmekte sorun yaşıyorsanız şifrenizi unutmuş olabilirsiniz ya da hesabınızı sıfırlamanız gerekebilir. Bunun için şifre sıfırlama tekniklerini deneyerek kısa süre içerisinde

 hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz. 

 Hepsiburada Şifremi Unuttum ve Şifremi Nasıl Alabilirim? 

 Hepsiburada koyduğunuz şifreyi unuttuysanız, tekrardan şifre almanız gerekir. Bazı durumlarda hesap çalınmasından dolayı da şifre sıfırlama işleminin uygulanması gerekir. Erişim sorunları, şifre sıfırlamak için kullanılabilecek en önemli işlemler arasında yer alıyor. Şifrenizi bilmenize rağmen bazen altyapı sorunlarından kaynaklı hesaba giriş yapamayabilirsiniz. Bunun için Hepsiburada sayfasına girerek, destek bölümünden yardım alabilirsiniz. Ya da canlı destek hattı üzerinden hesabınıza erişemediğiniz hakkında beyanda bulunabilirsiniz. Bununla beraber birkaç adımda kısa süre içerisinde şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Hepsiburada Şifre Sıfırlama ve Yenileme 

 Hepsiburada ana sayfasına giriniz sonrasında ise kullanıcı bölümüne giriş yapınız. Giriş ekranında bilgilerinizi gireceğiniz alanın altında yer alan şifremi unuttum kısmına giriş yapınız. Daha sonrasında ise uygulamanız gereken işlemler ise şöyledir; 

Ekran üzerinde bulunan şifremi unuttum kısmına giriniz, mail adresinizi giriniz. Mail adresinizin doğru olması çok önemlidir, Hepsiburada mail adresinize doğrulama kodu gönderecektir. Bundan dolayı mutlaka doğru mail adresi giriniz. Ardından devam et kısmına tıklayın ve karşınıza çıkan seçeneklerden size en uygun olanı belirleyin. 

Şifre sıfırlama seçeneklerinde iki adet seçenekler bulunmaktadır bunlar telefon ve mail ile kod istemektir. Telefon ile kod gönderme işleminde Hepsiburada sistemi içerisinde yer alan kayıtlı telefon numarasına kod gönderilir. Mail adresine ise kayıtlı mail adresinize kod gönderilir. 

Mail adresi üzerinden doğrulama yapacaksanız eğer ortalama beş dakika içerisinde işlemi yapmanız gerekmektedir. Mail adresinize gelen şifre yenileme talebi olan maili açınız ve yeni şifre oluşturun bağlantısına tıklayınız. 

Haberin Devamı

Son olarak yeni şifrenizi giriniz. Bu alanı mutlaka unutamayacağınız şekilde doldurunuz. Ardından kaydet tuşuna basınız ve şifrenizi güncelleyiniz. 

Bazı durumlarda mail adresinize şifre bağlantısı gelmeyebilir. Bunun sebeplerinden biri yanlış mail adresi göndermeniz olabilir. Bununla beraber mail adresinizin altyapısında bir sorun oluşmuş olabilir ya da gelen mail spam kutusuna düşmüş olabilir. Bunun için mutlaka mailinizin spam kutusunu kontrol ediniz.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!