Hearts Of Iron Iv Hileleri - Hoı4 Ekipman, Focus, Kaynak, Asker Üretme Ve Atom Bombası Şifreleri

Güncelleme Tarihi:

Hearts Of Iron Iv Hileleri - Hoı4 Ekipman, Focus, Kaynak, Asker Üretme Ve Atom Bombası Şifreleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 20:02

Strateji oyunları her dönem ilgi çeken oyunlardan olmaktadır. Strateji oyunları oynaması oldukça zevkli olan oyunlar olsa da bazen can sıkıcı olabilmektedir. Yükselmek için bir çok ekipman ve kaynak gerekebilmektedir. Bu malzemeleri almak ise oldukça uzun zaman gerektirebilmektedir. Hearts of Iron oyunu da bu oyunlardan birisidir. Peki, Hearts of ıron IV hileleri nedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Hearts of Iron IV Paradox Development Studio tarafından geliştirilmiştir. 2. dünya savaşı dönemini konu alan strateji temelli bir oyundur.

Hears Of Iron IV Hileleri

Hearts of ıron IV, 2. dünya savaşını konu alan oldukça ilgi gören bir strateji oyundur. Bu oyun oldukça heyacanlı bir oyun olarak dikkat ekmektedir. Oynaması zevk veren bir oyunda olsa bazen yükselmesi oldukça zaman alabilmektedir. Oyunda ilerlemek için gerekli olan asker, kaynak ve ekipmanlar için uzun süre oynayıp kaynak biriktirmek gerekmektedir.

Oyunda ilerlemek için gerekli olan kaynakları toplamak uzun zamanlar alabilmektedir. Ancak bu zamanı beklemeden gerekli hile kodlarını yazarak istediğiniz ekipmanı ve askeri kolayca edinebilirsiniz. Hile kodlarını yazarken ülke kodlarının da girilmesi gerekmektedir. Ülke kodlarını bilmiyorsanız klavyeden TAB tuşuna yada é tuşuna basarak ilgili ekranı açabilirsiniz. Bu ekrana tdebug yazdıktan sonra fare imlecini ülkenin üzerine getirerek ülke kodunu öğrenebilirsiniz.

HOI4 Ekipman Şifreleri

Hearts of ıron IV oyununda bir çok ekipman kullanılmaktadır. Bu ekipmanlar oyunda belirli görevleri yaparak kazanılmaktadır. Ancak bazı ekipmanları bulmak ise oldukça zor olmaktadır. Bunun için ise ekipman şifresi girerek istediğiniz ekipmanı alabilirsiniz. Hearts of ıron IV ekipmanları için her ekipmanın ayrı bir şifresi bulunmaktadır.

Ekipman şifreleri,

- add_equipment [miktar] [ekipman adı] : İstediğiniz belirli bir ekipmanı envanterinize eklemek için kullanılır. Bu şifre ile deniz kuvvetlerine ait bir ekipmanı envanterinize ekleyemezsiniz.
- add_latest_equipment [miktar] : Bu şifrede bir üsttekine benzer özellikler barındırmaktadır. Şifre ile lojistik ekranına eklediğiniz bir malzemeden sadece belirli sayıda ekleme yapabilirsiniz.
- research [slot kimliği / ‘tümü’] : Bu şifre ile tüm ekipmanları yada yalnızca belirli bir slotta yer alan eşyaları araştırma yapabilirsiniz.
- instantconstruction : Tüm inşaatların hemen bitmesini sağlayan özelliği devreye sokar yada devre dışı bırakır.
- Research_on_icon_click : Seçmiş olduğunuz bölgedeki teknolojiyi anında geliştirmek için kullanılır.

HOI4 Focus Şifreleri

Hearts of Iron IV oyunu bir savaş oyunudur. Oyunda işgal etmek istediğiniz bir bölgeye askerlerinizi veya diplomatlarınızı yönlendirerek hızlı bir şekilde askerlerinizi ilgili bölgeye yönlendirebilirsiniz. Bu sayede savaşı beklemek için gerekli olan zamandan tasarruf ederek hızlı bir şekilde işgal gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde yönetiminiz de olan bir bölgede isyan çıktığında da isyanı bastırmak için askerlerinizi hemen o bölgeye yönlendirebilirsiniz.

- teleport [şehir kimliği] : Bu şifre ile seçtiğiniz orduları veya gemileri seçmiş olduğunuz şehre anında gönderebilirsiniz.
- annex [ülke etiketi] : Ülkenize dahil etmek istediğiniz bölgelerin anında ülkenize katılmasını sağlar.
- nochecks : Odak gereksinimlerini göz ardı eder.
- ignorepreconditions : Odak ön koşullarınızı değiştirmenizi sağlar.
- moveunit [birim kimliği] [şehir kimliği] : Belirtilen birimi belirtilen şehre anında taşımanızı sağlar.

HOI4 Kaynak Şifreleri

Hearts of ıron IV oyununda gerekli olan kaynakları şifreler ile anında deponuza ekleyebilirsiniz.

- manpower [miktar] : Deponuza istediğiniz sayıda insan kaynağı eklemenize yardım eder.
- traderoutes : Ticaret yollarının görünürlüğünü değiştirmenize imkan verir.
- savegame : Oyunu kaydetmenize yardımcı olur.
- fow : Savaş sisi özelliğini açar yada kapatır. Hangi Şehirde kullanmak istiyorsanız o ülkeyi seçmeniz gerekmektedir.

HOI4 Asker Üretme Şifreleri

Hearts of ıron IV asker üretme şifreleri ile istediğiniz miktarda askeri anında üretebilirsiniz.

- cp [miktar] : Komut gücünüzü 0 e kadar artırmanızı sağlar.
- allowdiplo : Herhangi bir diplomatik etkinliği anında gerçekleştirebilirsiniz.
- winwars : dahil olduğunuz çatışmalar için ekstra puan ekler.
- fronts : Yabancı cepheleri görünür kılmaya destek sağlar.

HOI4 Atom Bombası Şifreleri

Hearts of ıron IV oyununda nükleer bombalarda bulunmaktadır. Gerekli şifreyi yazarak bir nükleer bomba sahibi olabilirsiniz.

- nuke [miktar] : Bu şifre ile cephanenize istediğiniz miktarda nükleer bomba ekleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!