Harry Potter: Hogwarts Mystery Türkiye'ye sunuldu

Güncelleme Tarihi:

Harry Potter: Hogwarts Mystery Türkiyeye sunuldu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 15:32

Harry Potter serisi birçok insanın bir türlü unutmadığı sayılı efsane yapıtlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Durum böyle olunca serisinin filmleri, oyuncakları ve oyunları da bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ise serinin bir mobil oyunu çıkmıştı. Ne yazık ki bu oyun Türkiye için sunulmuyordu. 25 Nisan itibari ile bu durum değiştir ve Android işletim sistemli telefona sahip Türkiye kullanıcıları için oyun sunuldu. İşte Harry Potter: Hogwarts Mystery’nin detayları...

Haberin Devamı

Efsane Harry Potter serisi hala çok fazla insan tarafından seviliyor. Bu yüzden hala seri hakkında oyunlar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan serinin mobil versiyonu Türkiye’deki kullanıcılar için sunulmamıştı. Bu durum bu gün itibari ile değişti ve artık Türkiye kullanıcıları için de sunulmaya başladı.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Türkiyeye sunuldu

Harry Potter: Hogwarts Mystery konusu nedir?

RPG olarak kullanıcılara sunulan oyunun odağında Hogwats Cadılık ve Büyücülük okulu yer alıyor. Oyun Harry Potter’dan öncesini anlatıyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery’de Profesör Dumbledore, Snape ve diğer sevilen isimlerde bulunuyor. Oyunda arkadaşlarınız ile ittifak kurabiliyorsunuz. Bu ittifaklar sayesinde rakipleriniz ile yaptığınız düellolar sizin için daha da kolaylaşacaktır.

Haberin Devamı

Harry Potter: Hogwarts Mystery Türkiyeye sunuldu

Harry Potter: Hogwarts Mystery nasıl oynanır?             Â

Oyun da bazı derslere katılıyorsunuz. Bu dersler sayesinde yeni büyü ve iksir yetenekleri açıp mevcut yeteneklerinizi de güçlendirebiliyorsunuz. Bu yetenekleri ne kadar geliştirirseniz o kadar güçlü olur ve düelloları çok rahat alırsınız.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Türkiyeye sunuldu

Kendi karakterinizi yaratın

Oyun size kendi karakterinizi yaratmanıza da olanak sağlıyor. Yarattığınız karakterin özel büyü becerilerini kullanıp oyunda bulunan yeni hikayeleri oynayabilirsiniz. Bu hikayelerin ismi ise lanetli kasalar ve kardeşinin ortadan kayboluşu.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Türkiyeye sunuldu

Harry Potter: Hogwarts Mystery ücretli mi? Nasıl indirilir?

Oyun şuan ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Ancak oyun içi satın almalar her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bulunuyor. Android kullanıcıları oyunu Google Play Store’dan indirilebilir. iOS kullanıcıları ise maalesef biraz daha beklemek zorundalar.

BAKMADAN GEÇME!