Halo Master Chief, Swarovski kaskı açık artırmada

Güncelleme Tarihi:

Halo Master Chief, Swarovski kaskı açık artırmada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 11:58

Halo Master Chief, Swarovski kaskı açık artırmada satışa çıktı. Tam 25,000 adet swarovski kristal taş ile kaplı olan 5 kg’lık bir başlıktan söz ediyoruz!

Haberin Devamı

Halo Master Chief Swarovski Helmet açık artırmada, kar amacı gütmeyen ve çocuklara hayati risklerde tıbbi durumlar ile ilgili deneyim düzenlemeleri yapan Make-A-Wish vakfına bağış amaçlı satışa sunuluyor. Peki bu görkemli tasarım kimlere ait?

Beyoncé ve Gisele Bündchen gibi tanınmış isimlerle daha önce çalışmış Avustralyalı tasarımcı Jenny Manik Mercian ve Tayvanlı bir kostüm oyuncusu olan takma adıyla Braid Clarke. Bu artırmaya katılım için fazla miktarda paraya ihtiyaç olacağı kesin görünüyor.

27 Ekim'de satışa çıkan Halo 5: Guardians belki de serinin unutulmaz karakteri Master Chief'in teşrif ettiği son oyun olabilir. Geçtiğimiz hafta ilk inceleme puanları yayınlanan oyun pek çok site ve yazar tarafından serinin en iyisi olarak görülüyor. Xbox One'a özel olarak piyasada olan oyundan önceki uzun ve güzel hikayeyi kaçırmamak için Halo: Master Chief Collection adında bir de eski oyunların toplaması mevcut.

Ürünün fiyatı ise 510 dolar!

 

BAKMADAN GEÇME!