Hack bizim işimiz

Güncelleme Tarihi:

Hack bizim işimiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 12:51

Watch_Dogs’ta, büyük bir elektrik kesintisinin ardından şehrin tüm dijital ögelerinin kontrol altına alındığı ABD’de, Aiden Pearce adlı bir hacker’ı yönetiyoruz.

Haberin Devamı

2003 yılında ABD’nin kuzeydoğusunda muazzam büyüklükteki bir alanda elektrik kesintisi yaşanır. Beklenmedik büyüklükteki bu elektrik kesintisi paniğe ve milyarlarca dolar kayba sebep olur (Buraya kadar doğru, gerçekte olmuş). Hatta ölümler dahi meydana gelir. Böyle bir dijital afeti tekrar yaşamak istemeyen ABD yönetimi, her devletin yapacağı gibi, kalkanlarını kaldırır. Yıl 2011-12 olduğunda Amerika’nın ilk merkezi yönetim sistemi pilot olarak uygulamaya geçer. Pilot uygulama ise Illinois eyaleti içindeki Chicago’da başlar. ctOS adını taşıyan merkezi yönetim sistemiyle şehrin tüm dijital öğeleri yönetildiği gibi şehir üzerinde yaşayan insanlara dair her bilgi de kayıt altına alınmaktadır.

AİDEN ctOS’a SIZAR

Watch_Dogs’ta, biraz önce okuduğunuz kurgulanmış dünyada, Chicago’da hayatını idame eden Aiden Pearce adlı bir hacker’ı yönetiyoruz. Aiden, bir şekilde ctOS’a sızmayı başarır. Tasvip etmeyeceğimiz para vurgunları yapmaya başlar ama bir vurgun esnasında açığa çıkar. Derin sularda denizaltıları olan, kolları her yere uzananlar Aiden’ın diyet ödemesi için peşine düşerler ve olaylar gelişir…

Oyunun devamı için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!