GTA 6 sızıntı görüntüleri ile gündemde! Rockstar Games GTA 6 için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

GTA 6 sızıntı görüntüleri ile gündemde Rockstar Games GTA 6 için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2022 10:16

GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için oyunseverlerin ilgi dolu bekleyişi sürüyor. Serinin bir önceki oyunu olan GTA 5'i 2013 yılında çıkaran Rockstar Games, oyunun üzerinden 9 yıl geçmesinin ardından yeni oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. GTA 6'da yeni mekan ve yeni karakterlere yer verecek olan Rockstar Games'in, sızıntı görüntülerinde Vice City'i de oyun içerisine dahil ettiği görülüyor. İşte, GTA 6 sızıntı görüntüleri ve oyun çıkış tarihi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

GTA 6 sızıntı iddialarını doğrulayan Rockstar Games, ağ saldırısı ile oyuna ve bazı gizli bilgilere eriştiğini doğruladı. Doğrulanan bilgiler arasında oyuna dair sızdırılan görüntüler de yer aldı. 

"GTA 6 HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİYE SAHİBİM"

GTA 6 görüntülerini sızdıran hacker grubu, “Yakında daha fazla veri sızdırabilirim, GTA 5 ve 6’nın kaynak kodu ve GTA 6 test sürümü elimde." açıklamasını yaptı. Açıklamalar GTAForums isimli site üzerinden paylaşıldı. 

GTA 6 sızıntısı ile oyunun Vice City’de geçtiği ve Bonnie & Clyde çiftine ait bir soygun hikayesi olacağı anlaşıldı. Rockstar sahibi Take-Two, sızdırılan GTA VI görüntülerinin internetten kaldırılması için talepte bulundu. GTAForums, şirketin talebi üzerine görüntüleri siteden kaldırdı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!