Google Arka Planı Nasıl Değiştirilir? Google Arka Plan Değiştirme (Siyah Ve Gif Yapma)

Güncelleme Tarihi:

Google Arka Planı Nasıl Değiştirilir Google Arka Plan Değiştirme (Siyah Ve Gif Yapma)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:32

Google en fazla kullanılmakta olan arama motoru olarak bilinmektedir. Özellikle google ayarlarını kişiselleştirmek isteyen kişiler tarafından araştırılmaktadır. Bu yüzden google arka planının ne şekilde değiştirileceğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Google arka planı nasıl değiştirilir? Google arka plan değiştirme (Siyah ve Gif Yapma) ne şekilde olmaktadır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Google arama motorunu kişiselleştirmek ve arka planı değiştirmek oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle kendine özgü bir arka plan oluşturmak isteyen kişiler tarafından ne şekilde yapıldığının bilinmesi fayda sağlamaktadır.

Google Arka Planı Nasıl Değiştirilir?

Google arka planını değiştirmek kendinize özgü bir alan oluşturmak için imkan sağlamaktadır. Arka planı değiştirmek ise oldukça kolay bir şekilde mümkün olabilmektedir. Öncelikli olarak Google ana sayfasının sağ üst köşesinden oturum açılması gerekmektedir. Oturumunuzu açtıktan sonra ise Arka plan resmini değiştir seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir. Hemen ardından ise arka plan resminizi seçeceğiniz yeri işaretlemeniz gerekir. Resminizi seçtikten sonra ise pencerenin altından seç olarak işaretlemeniz gerekmektedir.

Google arka plan resimlerini değiştirmek için Özelleştir menüsünü kullanmanız gerekmektedir. Bu menü sayesinde arka plana isterseniz farklı bir fotoğraf veya gif eklemeniz mümkün olmaktadır. Google tarafından size sunulan seçenekler arasından bir arka plan seçebileceğiniz gibi, bilgisayarınızda bulunan bir resim dosyasını yüklemeyi de tercih edebilirsiniz.

Google Arka Plan Değiştirme (Siyah ve Gif Yapma)

Google arka planı değiştirmek isteyen kişiler özellikle siyah veya gif yapmanın ne şekilde yapıldığını öğrenmek istemektedir. Öncelikli olarak arka plana koymak için bir gif seçilmesi gerekmektedir. Gif tarayıcıya yerleştirildikten sonra ise üzerine sağ tıklamak gerekmektedir. Ardından ise "Resmi farklı kaydet" seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir. Sonrasında dosya türünde tüm dosyaların seçilmesi gerekmektedir. Dosya da gif" olan ad uzantısını "png" olarak değiştirmek ise son adım olarak ifade edilebilir.

Farklı bir tarayıcı sekmesini açmanız gerekmektedir. Sağ alt kenar boşluğunda yer alan, " Özelleştir " seçeneğine basmanız gerekiyor. Açılan sayfa da arka plan resmi seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Bu aşamada ise " Cihazdan yükle " seçeneğini işaretlemelisiniz. Son olarak ise bilgisayarınızda bulunan GIF'i PNG formatında yüklemeniz gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!