Gmail'de İsim Nasıl Değiştirilir? Gmail İsim Değiştirme (Telefon & Pc)

Güncelleme Tarihi:

Gmailde İsim Nasıl Değiştirilir Gmail İsim Değiştirme (Telefon & Pc)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:31

Gmail diğer adıyla e-posta servisi çok sık kullanılan ve birçok ileti almamızı sağlayan bir iletişim aracıdır. İlk açıldığı zaman herkes için bir kullanıcı adı ve soyadı girilmesi istenir. Ancak kimi zaman bu isimlerde düzenleme yapma gereksinimi duyarız. Peki, Gmail'de isim nasıl değiştirilir? Gmail isim değiştirme (Telefon & PC) nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Kişiler, kayıt sırasında gerçek olmayan bir isim kullanılmış olabilir. Bunun dışında evlilik yada boşanma sonrasında olduğu gibi isim üzerindeki değişiklik nedeniyle Gmail isim değiştirme gereksinimi duyabilmektedir. Bunun için yapılması gereken adımları sırasıyla takip etmek yeterlidir.

Gmail'de İsim Nasıl Değiştirilir?

Gmail üzerinde yer alan ismin değiştirilmesi gerektiği zamanlar olabilir. Bunun için yapılması gereken işlemler ise son derece basittir. İlk olarak cihaz üzerinden Gmail'e girilir. Daha sonra sağ üstte yer alan Ayarlar sekmesine girilir. Buradan ise Tüm ayarları göster seçeneği seçilir. Ardından Hesaplar bölümü ve İçe Aktarma İşlemi seçilir. Ve ya burada Hesaplar sekmesi tıklanır. Buradan "Postaları şu adresten gönder" kısmında yer alan Bilgileri düzenle tıklanır. Gmail isim değiştirme işlemi burada yapılmaktadır. Bunun için ileti gönderildiğinde gösterilecek adı buraya girmek gerekir. En son olarak da alt tarafta bulunan Değişiklikleri kaydet sekmesi tıklanarak işlem tamamlanır.

Gmail İsim Değiştirme (Telefon & PC)

Gmail üzerinde ileti gönderirken karşı tarafa çıkan isim bölümü kimi kullanıcılar tarafından düzenleme yapılmak istenmektedir. Böyle bir durumda nasıl yapılacağı ve hangi adımların uygulanacağı merak edilmektedir. Bunun için yapılması gereken işlemler son derece kolay ve hızlı olmaktadır. İsim değiştirme işlemi tüm ayarlar kısmında yer alan hesaplar ve ya içe aktarma hesapları üzerinden yapılmaktadır. Burada kullanılmak istenen yeni isim seçilir ve gerekli alana yazılır. Böylelikle Gmail üzerinden isim değiştirme işlemi gerçekleşmiş olmaktadır. Bunun nasıl yapıldığı dışında kullanıcıların merak ettiği başka bir konu daha olmaktadır. Bu konu ise işlemlerin hangi cihaz üzerinden yapıldığıdır. Ancak işlemler ister PC üzerinden ister Telefon üzerinden fark etmeden yapılabilmektedir. Önemli olan burada kaydet sekmesine tıklamak ve ismin doğru yazıldığından emin olmaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!